9-10 hetesen volt aki pecsételt barnázott és egészséges babàja született? Többi lentebb.
Utolsó menzi május 20-án volt. A dokim a július 12-re adott időpontot. Akkor az UH szerint 7+2 volt a terhesseg kora és 12,4 mm volt a pici. Tegnap voltam 9+3 és elkezdtem barnázni. Olyan volt mint egy mensi első napja csak nem piros hanem barna. Egyből kórhàz, UH és mondta az ügyeletes orvos hogy rendben a baba és a méhszáj ks csak egy ér pattanhatott meg és a baba mérete 18mm. Szerintem ez nagyon kicsi. 8 hetesen kellett volna 18 mm lennie, mostanra minimum 25 mm ír a nagykönyv. Augusztus 2án megyek a saját dokimhoz de aggódom hogy túl kicsi a baba. Szerintetek is aggódnom kellene?
Bocsánat hogy ilyen hosszú lett.
Szia! Nekem május 18 volt az utolsó mensi, majdnem egy idősek vagyunk :)
Én az elején barnaztam 3 napig, azt hittem meg fog jönni. Aztán végül nem jött meg. Majd 7 hetesen kórházba kerültem mert volt egy erős verzesem (elénk piros ver, menzesz mennyiség). Utána még egy hétig plusz pár napig barnaztam. Az okát nem tudni. A baba jól van. Nekem a 9. héten volt a crl 24 mm. Most kereken 10 hetes vagyok.
Ja azt elfelejtettem h szerintem is picit kicsi :( a terhesség kora biztos?
Mármint naptár szerint?
Nagyon köszönöm a vàlaszokat :) gratulàlok mindenkinek
A mérete szerintem is kicsi....a terhesség kora ha az utolsó mensi első napjához mérem akkor holnap töltöm a 10. hetet, az ultrahang szerint majd csak kedden szóval bármelyik napot nézem akkor is pici. A doki azt írta a papírra hogy a terhesség korának megfelelő és szabályok petezsákban élő embrió 18 mm. Az is lehet hogy elnézte vagy elszámolta volna a doki?
Simán tévednek ilyenkor még pár mm-t. Ha a doki azt mondta, h rendben akkor ne aggódj!
Mindenkinek gratula :) (első voltam)
Augusztus 2 csütörtök. Ennyire az első ultrahangot sem vártam mint most ezt.
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a vígasztaló szavakat :)
5,5 évet vártunk a férjemmel hogy összejöjjön. Idén januárban volt egy elektromos késes konizációs műtétem CIN III szővettannal, az utolsó pillanatban műtöttek meg. Szóval nagyon szeretnénk, hogy megszülessen ez a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!