Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kerültetek cikis helyzetbe...

Kerültetek cikis helyzetbe terhesen? Én igen. Leirnátok?

Figyelt kérdés

A férjemmel épp fogorvost váltottunk. Én a 9. hónapba léptem. A kapunál álltunk és csengettünk. És pont mikor a doki kinyitotta a kaput (bentről) hát kicsúszott egy szélgalamb. Persze a férjem mindjárt elkezdett viccelődni velem, én meg csak csititgattam, hogy csendben legyen mi van ha a kapucsengőn meghallja a doki. Hát nem tehettem amúgy róla,nem direkt volt, mondtam is a férjemnek, hogy a kicsi nyomta ki belőlem. Tényleg akaratlanul történt.

De a cikisebb része még csak ezután jött. Bemegyek a váróba (ez egy családi ház volt, pár méterre a kaputól), behiv a doki. És mikor bementem majdnem elsüllyedtem szégyenemben, mikor megláttam hogy a nagy kettes ablak ami sarkig tárva volt pont a kapura nézett (mint irtam pár méterre). Én úgy szégyelltem magam, valószinű a doki nem csak azt hallotta amit a férjem beszélt, hanem a galambot is. :-O

2010. aug. 3. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
:) nem olyan gáz. persze neked ciki volt abban a szituációban, de bárkivel megtörténhet
2010. aug. 3. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

XD ne haragudj,hogy kinevetlek, de velem is történt ilyen, az utolsó időben, ráadásul nem is az,hogy egy-két ember hallotta,hanem egy egész váróterem XD

Én is dokinál voltam,épp megvizsgált,egész idő alatt rimánkodtam,hogy csak ki ne csússzon a pukk, rohantam ki,hát a gyerek kirúgta belőlem egy egész váróteremnyi nő előtt XD Áhhh...elsüllyedtem az fix:D

2010. aug. 3. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt:-) 8-9hónapos kismama voltam és sűrűn kellett pisilni. Autóval mentünk és mondtam a férjemnek,hogy ne nevettessen,mert nem bírom tartani. Tovább poénkodott,épp a névválasztáson viccelődtünk,és hát..igazam lett. Megálltunk egy helyen,ahová a férjem beszaladt és kérdezgették én miért nem szállok ki. Jöttek hozzám,hogy rosszul vagyok,mert olyan furcsa vagyok. Hát,nem mertem akkor bevallani,hogy bepisiltem. Otthon még (kertes ház)nem volt kész a kocsibeálló,a férjem megállt a kapunál és gyorsan beosontam. Utána takaríthattam. Ciki volt,de szerencsére nem látta senki.:-)
2010. aug. 3. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az első hüvelyultrahangomra mentem és hát igencsak izgultam.Az orvos mondta,hogy vetkőzzek és feküdjek le.Ahogy az ágyra másztam megláttam egy kocka párnát rajta egy pelussal,fogtam és a fejem alá tettem/még kényelmes is volt/.Amikor az orvos leült és meglátta csak ennyit mondott mosolyogva:nem,nem azt a popsi alá tesszük.Soha nem fogom elfelejteni,nagyon kínos volt,bár így utólag jókat nevetek rajta. :)
2010. aug. 3. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tegnap mentem NST-re (39h)busszal, mert a férjem pár napig külföldön van. A nagy melegre való tekintettel felvettem egy vidám, lenge harang szoknyát, ami még sosem volt rajtam.

Úgy gondoltam szuper csini vagyok.

Szállok fel a buszra az első ajtón (csak ott lehet, mert be kell mutatni a jegyet), emelem a lábam, de a szoknya alsó varrása túl szűknek bizonyult.

Nem kell mondanom, a soför fogott meg, mert a fülkéig hömpölyögtem.

Körül sem mertem nézni csak villámgyorsan leültem.

Ennyit a várandósan is csinos, fitt kismama (ami bennem élt)képről…

2010. aug. 4. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
első vagyok: most ebben mi nem tetszett? no mind1
2010. aug. 4. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
sok a paraszt, ne is foglalkozz velük
2010. aug. 4. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Első, nem én pontoztalak le, én nem is szokok pontozni, mire jó az.

Örülök, hogy irtatok! Látom akkor nem vagyok (voltam) egyedül. :-)

Szivesen olvasnám ha még irnátok!

2010. aug. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!