17 hetes terhes vagyok, a méhlepényem a mellső falon tapad és a méhszájra ráér, a dokim nem mondott semmit, nagy a baj, menjek el táppénzre?
Nem, nics baj. Akkor lenne, ha a hátsó falon lenne és ráérne a méhszájra. Ahogy nő a terhesség, egyre feljebb húzódik, tehát a tiéddel semmi baj nem lesz.
Nekem hátsó fali volt, ráért a méhszájra, ikerterhesség, mégis végig dolgoztam, nem volt baj vele. Egy adott terhességi hétig figyelik, ha akkor kritikus, akkor befektetnek, addig nem lehet baj, de a te esetedben utána se lesz, nyugi.
Nem akarlak megijeszteni, hiszen ahogy mondják jobb félni, mint megijedni, de menj el másik dokihoz, és az ő tanácsát kérd.
Mert a barátnőmnek a 20. hétben így halt meg a babája. És csak annyit mondtak neki, hogy azért, mert a méhlepény rálógott a méhszájra, vérzést okozott, amit nem lehetett megállítani.
De Nálad minden rendben lesz!! Csak menj el még egy dokihoz!!
Ne aggódj! Valóban jobban kell kímélni magad, de még változhat. Nekem még a 30. héten is rálógott (igaz hátsó falon tapad), már biztosra mondta a doki a császárt, de a 36. hétre feljebb húzódott (pedig mindenki doki, védőnő azt mondta, hogy ne reménykedjek, ez már nem változik ennyi idős terhességnél). Ahogy nő a méhed, még változhat.
Ha nem megeröltető a munkád, nem muszáj táppénzre menni. Inkább csak a szexet és az emelgetéseket kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!