Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem kerülhet levegő a...

Ugye nem kerülhet levegő a magzatburokba?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 2-3 napban mintha buborékokat éreznék a hasamban kipukkadni. Rendesen hallani is lehet, a férjemnek is feltűnt. Nem bélgáz, vagy legalábbis, nem arra hasonlít, és kifejezetten a pocakom elejéről érkezik a hang, ahol a méhem van. Gondoltam rá, hogy esetleg reped a magzatburok, és azt érzem/hallom, sokan "pukkadós" érzésnek írták le a neten, de mivel nem szivárog magzatvíz és még jóslóim sincsenek, nemhogy tényleges fájásaim, így ezt valószínűtlennek tartom.

Ugye nem jelez bajt? Nem kerülhet levegő a magzatburkon belülre, ugye? Vagy ha igen, az gondot jelent? A baba már lent van, rögzült a kismedencében, lezárja ott az utat, szóval nem nagyon tudom elképzelni, hogyan kerülhetett volna be levegő, de mégis.

40. héten vagyunk.

2020. júl. 22. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Oda csak akkor, ha megrepedt a burok. Viszont a méhedbe kerülhet, a méhfal és a burok közé, ha nyitva már a méhszáj. Nekem a 37. héttől egy ujjnyira nyitva volt, és egyszer az utolsó napokban éreztem, hogy levegő került a méhembe, egy napig ott bugyborékolt, ha nagy levegőt vettem, éreztem is. Aztán másnap reggel elmentem pisilni, és ahogy leültem a wcre, a hüvelyemen keresztül, ahol bement, ott hangzatosan távozott is. :D
2020. júl. 22. 11:32
 2/3 Derjaderja ***** válasza:
Ez vmi mozgásvagy csuklas inkább
2020. júl. 22. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ropognak a baba ízületei. Nekem is sokszor volt ilyen.
2020. júl. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!