Ha most meg van,akkor mikor lesz peteérés és ovu?
Figyelt kérdés
Babaprojecten vagyunk. :)2020. júl. 19. 17:14
2/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány naposak a cilusaid :) vannak nagyon jó alkalmazások amiken tudod követni, pl "Naptáram". Egyébként félidőben szokott lenni +/- egy-két nap. Tehát ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a 14.napon, ha pl 30 naposak, akkor a 15. napon :) Emellett saját magadon is megfigyelheted a változást, nem nehéz észrevenni, hogy mikor vagy a termékeny időszakodban, hisz akkor sokkal erősebb hüvelyi folyás figyelhető meg, általában nagy mennyiségű, nyúlós, tojásfehérjéhez hasonlító folyás.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :)
Van naptáram,amin megvannak ezek jelölve de sokan azt mondják ezek nem jók.12-től volt folyásom,ha jól emlékszem 14.én vagy 15.én volt több folyásom és tojásfehérjés 15.én volt nyúlósabb.
A petefészkem görcsölt és kicsit szúrt.Ez lehetett volna?
2020. júl. 19. 18:29
4/14 anonim válasza:
Érdemes vagy hőmérőzni vagy lh tesztet végezni. Én a kettőt kombináltam már a végén, mivel az ovu eltérő időpontokban lehet. Nekem pl. nem szabályos a ciklusom 24-27 napig is tarthat és a 11-15 napon illetve ezek között is előfordult már peteérés. :)
5/14 A kérdező kommentje:
A naptar azt irja hogy juli 30-aug.3ig van pe es 4.e ovu.
Ez jo lehet?
2020. júl. 19. 21:37
6/14 anonim válasza:
Az ovuláció egy nap, amit előtte jelöl a naptár azok a termékeny napok azert, mert kb. ennyit bírnak ki a spermiumok,3-4 nap. De a naptár csak hozzávetőlegesen mutatja, nyilván nincs összeköttetésben a testeddel. Még ha napra pontos ciklusod is van, néha csúszhat, ha meg nem pontos akkor meg főleg. Nem ajánlom hogy erre hagyatkozz. Ha biztosra akarod tudni, ovulációs teszt vagy hőmerőzés, a többi csak találgatás.
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor figyelnem kell magamadat,pl valadek?
2020. júl. 19. 22:16
8/14 anonim válasza:
Hőmérő vagy ovuteszt.
A váladék is támpont, de annyiból nem tudhatod biztosra. Valakinek napokkal, akár egy héttel ovu előtt is van termékeny nyák, valakinek csak egy nap, valakinek egyáltalán vagy nagyon keves.
9/14 A kérdező kommentje:
Hőmèrőzni nincs időm,mindig rohanok.
:/
Ovutesztet meg folyamatosan kellene venni akkor nem?
2020. júl. 19. 22:25
10/14 anonim válasza:
A hőmérőzés sem tart sokáig, nekem 1 perc alatt megméri reggel. És z az egyetlen módszer ami igazolja, hogy végbement az ovuláció. A teszt azt jelzi, hogy közeledik. Nem kell minden nap tesztelni, csak a ciklushossztól függően, mondjuk 28 naposnál 10-12. naptól, ha hosszabb akkor később. Ebay-en, Aliexpresszen vannak olcsó tesztek, One Step márka. Ott tudsz rendelni 20-30 db-ot is egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!