Clostilbegyt szedése okozhat peteérést a 8. napon?
Figyelt kérdés
A ciklus első napjától szedtem napi egyet. A 9.napon felment a hőm és 3. napja fent is van. A program szerint is hétfőn volt ovuláció. Hasonló tapasztalata volt valakinek?2020. ápr. 30. 08:40
1/29 anonim válasza:
Megmutatod a gorbed?
Ha elso naptol szedted, akkor akar lehetett is.
3/29 anonim válasza:
Hat, ha továbbra is fenn marad, akkor valoban megvolt.
Voltatok együtt? :)
4/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 😊
Voltunk együtt a 9. napon, mert gyanús volt a hirtelen hőemelkedés, remélem még nem volt késő.
Viszont aznap délután voltam ultrahangon, az orvos egy 16 mm-es tüszőt látott. Azt nem mondta, hogy lett volna ovu előző nap. Létezik olyan, hogy növekszik egy másik tüsző is? Már semmit nem értek 😏
2020. ápr. 30. 09:55
5/29 anonim válasza:
Igen, viszont akkor az a napokban fog repedni. :)
De az is lehet, hogy amegrepedt tuszot nezte meg eronek.
Esetleg hasznalj ovutesztet.
6/29 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. 😊
Holnap is megyek uh-ra, majd rákérdezek.
2020. ápr. 30. 10:02
9/29 A kérdező kommentje:
Végül nem tudtam elmenni uh-ra, mert az orvosom nem vette fel a telefont. A hőm továbbra is 36.7 körül van. Ha ez a hónap sem volt sikeres, keresek egy másik orvost. De ha sikeres volt akkor is 😊
2020. máj. 6. 09:46
10/29 A kérdező kommentje:
2020. máj. 8. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!