Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most lehet, hogy le fogtok...

Most lehet, hogy le fogtok szidni. Hogy terhesen minek mérek hőt. De szerintetek miért esett le? Görbe csatolva

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 3. 08:42
1 2
 11/18 nini24 ***** válasza:
Nekem is ekkortájt visszaesett az alaphőmre, be is pánikoltam rendesen! pihenj, ha tudsz, ne emelj nehezet, ne hajolj! Én ezt próbáltam, vérzés nem volt, görcs nem volt! Ma vagyunk 33 hetesek
2010. aug. 3. 09:44
 12/18 A kérdező kommentje:

és te kérdeztél erről orvost? vagy csak megijedtél, de aztán a vizsgálaton minden rendben volt és ezért nem foglalkoztál utána vele?

örülök, hogy végre valaki, aki biztatót tud mondani. :)

ha rendben lesznek a dolgok, esküszöm utána nem mérek.

2010. aug. 3. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ne méregess, nincs semmi bajod.
2010. aug. 3. 09:51
 14/18 A kérdező kommentje:
rendben. majd azért jelentkezem, hogy mi volt a vizsgálaton.
2010. aug. 3. 09:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Menj el a vizsgálatra hogy megnyugodj,de könyörögve kérlek ne méregess,ne idegesitsd magad ilyen hülyeségekkel!Lesz még elég dolog amin idegeskedhetsz,én elhiszem hogy nagyon akarod ezt a babát,de ez a görcsölés nem tesz jót neked,nem jó dolog hőt méregetni,meg diagramokat késziteni amikor már teherbe estél.
2010. aug. 3. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért az SZTK-s próbálkozás megéri. Én is oda járok, és először az 5. hétben voltam ott. Rendesen meg UH-zott hason és hüvelyben is a doki. Sztem menj, mert kötelesek megvizsgálni.
2010. aug. 3. 11:09
 17/18 nini24 ***** válasza:

Nem mentem el ezzel dokihoz, nem is mondtam neki. Előtte nekem is volt egy pozitív tesztem, fél évvel ez előtt, majd mensi, ezért én is megijedtem, gondolhatod... :( De ettől függetlenül szerintem elmehetnél sztk-s dokihoz, mondd neki, hogy görcsölsz, ha egyébként nem akarod a hőmérőzést mondani neki. Én is mentem már így le, mikor ideges voltam, mert nekem még tünetem sem volt! :) Meg Uh-zott, közölte, minden oké, petezsák stb, majd jöjjek 3 hét múlva... Ez volt az 5. héten. Utána nem mentem, mert magánhoz járok egyébként, oda a 7. hét közepén mentem, dobogott a kis szíve, és nagyon boldog voltam :))) Tehát szerintem én a helyedben lemennék, de mondom, nekünk sem volt semmi bajunk, pedig visszaesett a hőm normál értékre... És én nem szedtem semmit! De ez én vagyok, lehet mázlim volt... Te azért inkább menj, és nézesd meg magatokat, nehogy baj legyen! És tényleg pihenj, vigyázz magatokra! Most a picur a legfontosabb!!! :))) Ja, és ne méregesd a hődet, mert már terhes vagy! :))

Boldog babavárást! :)

A 33 heteske

2010. aug. 3. 11:52
 18/18 A kérdező kommentje:

rejtély, hogy miért esett le akkor a hőm.

szerencsére minden rendben volt. korának megfelelő méretű a baba és volt szívhang is. :)

2010. aug. 9. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!