Mikortól kezdtétek el kenni a pocakotokat?
Figyelt kérdés
Mást is kenegetettek vagy csak a pocit?2020. júl. 18. 21:37
1/9 anonim válasza:
12 hetesen
Combot,
mellet
Így is tele lettem csíkkal
Javaslom, hogy szedj kollagént
2/9 anonim válasza:
A pozitív teszttől. A combomon már tinikoromban kijöttek striák, szóval indokolatlanul korán elkezdtem kenni. Végül nem jelentek meg újabb striák, szóval jól tettem, hogy kentem
3/9 anonim válasza:
Talán 3-4x kentem be magam, de nem lettek csíkajim.
Szerintem ez inkább genetika.
Ok, megpróbálhatod kenegetni magad, de akkor se keseredj el, ha idővel mégis megjelennek a striák.
Egyébként meg szerintem önmagunkon kívül senki más nem veszi észre (vagy nem érdekli) a csíkokat egy nő/anya testén.
4/9 anonim válasza:
Egyetértek a hármassal.
Ez genetika!
Rajtam egy darab sem lett, de nem is kentem magam.
A szobatársam szegény, ezreket költött mindenféle kencére, mégis rengeteg striája lett. Pedig kevesebbet hízott, mint én.
5/9 anonim válasza:
Elejétől kezdve kentem magam, de nem költöttem rá sokat, a dm és rossmann saját márkás olajat és testvajat használtam. Nekem nem lett stria, de amugy is vékony vagyok és pici hasam is volt, szóval lehet a kencenek semmi köze, de azért megnyugtatott, hogy valamit kenegetek.
6/9 anonim válasza:
Az elsővel a pozitív teszttől kb, a másodikkal kb 3x összesen. Ugyanúgy néz ki a hasam, mint a gyerekek előtt.
7/9 anonim válasza:
Nem kentem. Striára hajlamos vagyok sajnos, értelmetlen lett volna. Kb 10 éves korom óta tele van a belső combom, a fenekem striával, a csípőmnél is van egy pár. Terhesség alatt szerencsére nem jött ki egy db sem, pedig nagyon féltem, hogy a hasam is oda lesz.
8/9 anonim válasza:
Az elején próbáltam kenegetni, de már a 14. héten megrepedtem több helyen. Aztán feladtam, most így a végén úgy nézek ki, mint egy görögdinnye és tigris szerelemgyereke, miközben alig híztam és olyan ormótlan nagy hasam sincs. Genetika...
9/9 anonim válasza:
kb 15.hettol, de genetika, aki repedos tipus azon semmilyen krem nem segit sajnos.
Szedj kollagent es kend kivulrol, hatha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!