Várandósan márványsajtot evett-e valaki?
Azt mondják, hogy nem szabad a liszteriózis veszélye miatt.
Van már itt hasonló kérdés, de hátha vannak újabb válaszolók, esetleg szakértők!
huh hát én most 28+4 hetes vagyok, eddig simán ettem márvány sajtot, camembert, sushit(de vegát, amiben csak ubi meg avokado volt),tükör tojást....ja és mekiben is voltam jónéhányszor, mert annyira megkívántam, sőt a kínait is, ott is ettem....és minden oké!
Most nagyon felelőtlennek tűnhetek, pedig oafigyelek mit eszek, nem ez a jellemző amit felsoroltam.De a márvány sajtnak almával, szőlővel képtelen voltam ellenállni:)
Szerintem egyél nyugodtan, persze semmit sem kell túlzásba vinni, de ha jól esik akkor nyugodtan eheted:)
ja és ettem padlizsánkrémet is, amivel nincs semmi baj, de a végén világosítottak fel róla, hogy volt benne nyers tojás sárgája....hát akkor már nem tudtam mit csinálni,de olyan finom volt, semmi bajunk nem lett tőle!
szóval jó étvágyat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!