Szerintetek lesz valami változás?
Kedves Kismama,
Anyosodat meg fogja utni a guta, hogy nem lathatja a kisunokajat. Ha nem, akkor meg meg sem erdemli, hogy lassa.
Sajnos vannak korlatolt emberek, ezellen tenni nem lehet.
Sajat magat bunteti a haraggal es hidd el, te sokkal boldogabb vagy nelkule, mint o nelkuletek.
Nem tudom, értesült e már róla, hogy jön a baba?!
Ha még nem, én biztos odamennék a férjemmel/párommal együtt és elmondanánk az örömhírt, és megkérni, hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba. Már csak a baba kedvéért, hogy ne veszekedésbe és családi viszályokba szülessen egy új élet. Van már így is annyi rossz tényező a világban, legalább a család maradjon "tiszta". Valami ilyesmit mondanék neki.
Ha viszont tudja már, de különösebb képen nem érdekli a dolog, akkor nem mennék oda, és a babát sem vinném oda. Ha kíváncsi rá majd eljön és megnézi. Persze, ezt a pároddal/férjeddel is meg kell beszélni, ő hogy látja a dolgot!
Szia!
Én is így vagyok anyóssal, csak Neked legalább a szemedbe mondja, hogy utál, nekem csak kavar, meg fúrkál.
Mi mondjuk úgy vagyunk, hogy 2-3 havonta úgy megbánt, hogy nem vagyok hajlandó vele beszélni, vagy Ő talál ki vmit, hogy miért sértődik meg a fiára.
Nekem az a mázlim, hogy a férjem 100%-ig mellettem áll, nincs ebből balhé köztünk, mindig a banya szívja meg, mert olyankor a férjem sem megy hozzá, pedig én nem uszítom, sőt mondom, hogy csak az anyád, meg izé...
na, lényeg a lényeg, hogy mikor babás lettem, tök odavolt, hogy unoka meg minden, de megint nem bírt magával, csak 5 hónapig.
Most 38 hetes vagyok, és tegnap jött át először azóta, magyarán jól kimaradt a terhességből.
Szerintem most béke lesz míg a kicsi meglesz, meg utána 1-2 hónap, aztán visszatérünk a régi kerékvágásba.
Szóval szerintem ne fűzz hozzá sok reményt...:-(
nekem is nagyon rossz érzés, hogy nem lesz a kiscsajunknak imádnivaló nagyija, de sajnos ez van...:-(
Azért Neked kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgaitok, és legyen a kicsi körül egy szerető család!
Üdv:
38 h.km.
Szia! A szüleim példáját tudom felhozni. Anyut utálta az anyósa, mert anyu 28 volt, apu meg 24. Úgy érezte hogy túl fiatal apu a házassághoz, és nem óvónőt szánt mellé hanem orvost. De amikor megszülettem egyből kezesbárány lett :)
Hátha nálatok is így lesz. Azért kitartást neked és ne idegeskedj, örülj a babának! :)
22.32 vagyok.
Hű, ez durva, hogy elrángatja a dokihoz az elvetetés miatt...de nagyon gáz, atyavilág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!