Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a leletem? nőgyógyá...

Mit jelent a leletem? nőgyógyásznál voltam és a párommal teljesen máshogy értelmeztük az orvost.

Figyelt kérdés

r.nagy ut. Afv-ben, endom. vaskos, 13 mm benne szamos echomentes felritkulás. Mko.norm. nagyságú és szerkezetű ovárium.

Korai gav?

Atypusos endometrium kép miatt mennem kell Béta-HCG vérvélelre egy héten belül kétszer.

2020. júl. 14. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Terhesség gyanúja felmerül, de nem valószínű hogy az.
2020. júl. 15. 09:03
 12/17 A kérdező kommentje:
3 tesztem is pozitiv lett, ezután hivtam fel az orvost, jaydess fel volt rakva nekem előtte, junius 2.-án lett kivéve és azóta nem jött meg.
2020. júl. 15. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:
12 Én is ezt mondom. A kérdés, hogy élő terhesség-e vagy elhalt.
2020. júl. 15. 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Pozitív teszthez képest kb. egy hétre rá, tehát ha már egy hete késik, látszik UH-n leghamarabb a terhesség.
2020. júl. 15. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
14 Vérvizsgálattal a leggyorsabb.
2020. júl. 15. 11:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl jól már pár napja, napok óta fáj alul a hasam, folyamatosan hányingerem van, a gyomrom is hol ég hol fáj. Csak addig még nem lesz erdemény megakartam nyugodni. De köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 15. 12:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha pozitív a teszted, akkor értelemszerűen terhes vagy. Viszont mivel az orvos nem látott méhen belül terhességet, több lehetőség is fennál. Lehet, hogy csal túl korai és azért nem látta. Lehet, hogy nem méhen belül, hanem méhen kívül van. Az is lehet, hogy méhen belüli, csak nem fejlődik normálisan. És emellett is van pár lehetőség, de azokat a ritkaságuk miatt első körben nem említeném.

A hcg szint mérése segíthet eldönteni, hogy ezen lehetőségek közül mi a helyzet.

2020. júl. 15. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!