Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a leletem? nőgyógyá...

Mit jelent a leletem? nőgyógyásznál voltam és a párommal teljesen máshogy értelmeztük az orvost.

Figyelt kérdés

r.nagy ut. Afv-ben, endom. vaskos, 13 mm benne szamos echomentes felritkulás. Mko.norm. nagyságú és szerkezetű ovárium.

Korai gav?

Atypusos endometrium kép miatt mennem kell Béta-HCG vérvélelre egy héten belül kétszer.

2020. júl. 14. 20:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a nyálkahártya vastagsága alapján felmerül a korai terhesség gyanúja, ennek megállapítására kell a Hcg vérvétel. És azért kell kétszer (gondolom 2 nap különbséggel) menni, mert abból azt is látják, hogy valószínűleg normálisan fejlődő terhesség, esetleg méhen kívüli-e.

Vizelet teszted pozitív-e?

2020. júl. 14. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy terhes vagy, de bármi lehet, ezért kell a vérvétel.

Melyik részét értelmezitek különbözőképpen?

2020. júl. 14. 20:57
 3/17 anonim ***** válasza:
22%
Biztos, hogy terhes vagy/voltál-de még nem tudják, hogy élő-e a terhesség, vagy elhalt. A vérvétel fogja megmutatni, hogy mennyi idős terhes vagy, élő terhesség-e, vagy elhalt, mivel még korai időszakban vagy, és az UH nem látja a babát.
2020. júl. 14. 21:20
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Ebből a leletből kicsit sem biztos, hogy egyáltalán terhes volt. Otthoni teszt pozitív?
2020. júl. 14. 21:22
 5/17 anonim ***** válasza:
7%

4 nyh vastagságából-10 mm fölött terhesség

Szerinted mit jelent a Grav? no?

Ehhez nem kell diploma, csak annyi hogy voltál már terhes, és ismered az eljárást, protokolt, és ismered a méreteket. Mennél többedszer vagy terhes, és szülsz annál jobban.

Aki előtt ez ismeretlen az nem volt terhes.

2020. júl. 14. 22:37
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Szerinted a grav után egy kérdőjel mi a fenét jelent?

Azt jelenti, mint a susp. Vagyis GYANÚ. Nehogy azt gondold már, hogy csak terhesség miatt lehet 13 mm-es a nyh. A számos echomentes felritkulás meg nem terhességre jellemző. De mondom, egy vizeletteszt megoldja a kérdést.

2020. júl. 14. 23:11
 7/17 anonim ***** válasza:
35%

*Vagyis GYANÚ

grav? = terhesség gyanúja

Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Legyél terhes, szülj aztán megtudod magad is.

2020. júl. 14. 23:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is terhesség gyanúja. A felritkulás ugyanúgy jelezhet a közelgő menzesszel majd leváló méhnyálkahártyát, meg épp befészkelődő babát is, bár talán sajnos inkább előbbi, ha többfelé látta, de max. pár nap és kiderül. Otthoni tesztet csináltál? Az hamarabb lát bármit, mint a doki. Persze a vérvétel a legbiztosabb.
2020. júl. 15. 02:29
 9/17 anonim ***** válasza:
97%

Te maradtak volna bölcs. Lehet, hogy voltál már terhes, de az biztos, hogy én több terhességmegállapítás UhGt végeztem és több nőgyógyászati leletet írtam, mint te. A kérdőjel igen is gynaut jelent, nem bizonyosságot. És mint mondtam, a számos felritkulás nem jellemzo terhességre. De ahogy írtam, egy pisiteszt eldönti a kérdést.

Amúgy a számos felritkulás ezt jelenti: [link]

A korai terhesség meg így néz ki:

[link]

Nem tudom, értékeled-e a különbséget. Nem véletlen írta az orvos, hogy "atypusos" nyálkahártya, azaz nem egy normális ciklusra vagy tipikus terhességre jellemző.

2020. júl. 15. 07:07
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

Maradtál*

Terhességmegállapító UH-t*

(az autocorrect javította ki, mielőtt belekötsz a helyesírásomba)

2020. júl. 15. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.