Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért remeg ennyiszer a babám...

Miért remeg ennyiszer a babám a pocimba?

Figyelt kérdés

Van olyan nap, hogy többször is remeg, főleg mikor nagyon aktív...nektek is volt ilyen?

28+3 hetes vagyok

2010. aug. 2. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úgy tudtam minden remegés csuklás.

Most így a szülés után ha visszemlékszem, akkor voltak tényleg hosszabb remegések, főleg akkor ha idegesítettem magam.

Azokra is azt hittem, hogy csuklás.

Viszont mindezek ellenére mosolygós baba és jó "alvókája" van.

2010. aug. 3. 08:11
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi nektek is:)
2010. aug. 3. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
21.48-asnak igaza van. Nekem is gyakran volt ilyen, nyugi. Sőt most 1 hónapos a pici és még mindig szok a lábacskája úgy beremegni, akárcsak a felnőttnek is álmában.
2010. aug. 3. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is remeg, főleg ha este lefekszem és "áthelyezem" a pocakom. Egyértelmű, hogy ez nem csuklás. (Nekem csukláskor ütemesen kattog a pocim.) Amúgy ahogy már előttem is írták, ez normális dolog, sőt majd ha kibújik akkor is fog remegni. Kicsi unokaöcsém az első napokban sokszor remegett, csak ugye a pocakunkban ez egy nagyon furcsa érzés. :)

31 hetes pocakos

2010. aug. 3. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én babám is összerezzen itt-ott, az erősebb, mint egy rúgás, és általában nem ismétlődik. Én láttam az ultrahangon. Aludt a kicsi, s bár nem tudom, álmodnak-e, de olyan volt, mint mikor valaki álmából felriad.
2010. aug. 3. 22:03
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem is volt,most hogy emlited jutott eszembe. hát nekem is nagyon ijesztő volt.tudtam nem csuklás.aaz a utolsó hetekben van amikor megprobál lélegezni,de hát a viztől nem tud igy rájön a csuklás. ez más dolog.nem tudom okozhatja e az anya idegeskedése?én végig az voltam.te is idegeskedsz sokat?kb 2hónapja mult el nálunk a remegés.39hetes vagyok
2010. aug. 4. 07:21
 17/17 A kérdező kommentje:
igyekszem nem idegeskedni, bár néha elkerülhetetlen....köszi a válaszokat:)
2010. aug. 4. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!