Miért remeg ennyiszer a babám a pocimba?
Figyelt kérdés
Van olyan nap, hogy többször is remeg, főleg mikor nagyon aktív...nektek is volt ilyen?
28+3 hetes vagyok
2010. aug. 2. 19:28
11/17 anonim válasza:
Úgy tudtam minden remegés csuklás.
Most így a szülés után ha visszemlékszem, akkor voltak tényleg hosszabb remegések, főleg akkor ha idegesítettem magam.
Azokra is azt hittem, hogy csuklás.
Viszont mindezek ellenére mosolygós baba és jó "alvókája" van.
12/17 A kérdező kommentje:
köszi nektek is:)
2010. aug. 3. 11:33
13/17 anonim válasza:
21.48-asnak igaza van. Nekem is gyakran volt ilyen, nyugi. Sőt most 1 hónapos a pici és még mindig szok a lábacskája úgy beremegni, akárcsak a felnőttnek is álmában.
14/17 anonim válasza:
Nekem is remeg, főleg ha este lefekszem és "áthelyezem" a pocakom. Egyértelmű, hogy ez nem csuklás. (Nekem csukláskor ütemesen kattog a pocim.) Amúgy ahogy már előttem is írták, ez normális dolog, sőt majd ha kibújik akkor is fog remegni. Kicsi unokaöcsém az első napokban sokszor remegett, csak ugye a pocakunkban ez egy nagyon furcsa érzés. :)
31 hetes pocakos
15/17 anonim válasza:
Az én babám is összerezzen itt-ott, az erősebb, mint egy rúgás, és általában nem ismétlődik. Én láttam az ultrahangon. Aludt a kicsi, s bár nem tudom, álmodnak-e, de olyan volt, mint mikor valaki álmából felriad.
16/17 anonim válasza:
nekem is volt,most hogy emlited jutott eszembe. hát nekem is nagyon ijesztő volt.tudtam nem csuklás.aaz a utolsó hetekben van amikor megprobál lélegezni,de hát a viztől nem tud igy rájön a csuklás. ez más dolog.nem tudom okozhatja e az anya idegeskedése?én végig az voltam.te is idegeskedsz sokat?kb 2hónapja mult el nálunk a remegés.39hetes vagyok
17/17 A kérdező kommentje:
igyekszem nem idegeskedni, bár néha elkerülhetetlen....köszi a válaszokat:)
2010. aug. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!