Illik e megkérdezni, hogy mennyiért vállalja a szülést, és hogy a vizsgálatokért kell e fizetni, vagy csak a szülés után?
Én egy 13 hetes kismama vagyok. Még nincs választott orvosom, most szeretnék a héten beszélni azzal a doktornővel, akire gondoltam, hogy jó lenne, sok jót
hallottam róla.
ha magánrendelésére jársz, ott egyértelmű a vizsgálat díja,
s kérdezd meg tőle, hogy a szülést is vállalja-e, akkor úgyis kiderül, hogy azért kér-e külön
ha sztk-ba mész hozzá, akkor nincs a terhesgondozásnak költsége
Nem csak hogy illik meg is kell. Hogy tudjátok mennyit tegyetek félre.
ha azt mondja amennyit gonol akkor ált. a magánrendelésen elkért összeg 10-x-ese a szülés dija. amit a varratszedésen adnak oda.
Igen, ez a 10szerese dolog a fővárosban divat.
Ha magánrendelésre mész, ott evidens, hogy fizetned kell minden alkalommal. Orvosa válogatja, hogy mennyit. Én konkrétan megkérdeztem a dokimat, hogy egyáltalán elvállalja-e a szülést, és hogy van-e tarifája. Nincs ebben semmi.
Egészséges terhességet, könnyű szülést!
Szia!
Igen, kérdezz rá nyugodtan, Ő sem lesz szívbajos, ne félj. Végülis tudnod kell, hogy mire számítsatok...
Amúgy mivel most volt ez a botrány, hogy feljelentették azt a nőgyógyit, szerintem nem fog összeget mondani, hanem amennyit gondolsz...
Nekem is ezt mondta a nőgyógyim, és mi 50ezret adunk neki..(jessus, mintha a fogamat húznák:-DDD, de ha nem akarsz az ügyeletesnél szülni, aki lehet hogy görény, akkor jobb ezeket előre letisztázni, meg hogy nem lesz-e szabin a szülésed időpontjában, +/- 2 hét.
Minden jót!
38 hetes km.
ja, és ez a tarifa Bp-i!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!