Mire számithatok második terhességnél a hasam szempontjából?
Figyelt kérdés
Elsőnél sokáig nem látszott, a végén sem volt nagy hasam, striára nagyon hajlamos vagyok,mégis 1db kicsi lett a köldökömnél. Azt nem tudom h szétnyílt e a hasizmom, de azt érzem h laza lett a hasfalam. Császáros voltam.nem voltam vizes,viszeres,cukros, nem híztam semennyit,kicsim is rendben volt végig. Félek,hogy a másodikkal az ellentéte lesz mindennek. Amúgy az elsőnél tudatosan nem hagytam el magam,sokat sétáltam, odafigyeltem az étkezésre,hogy csak valóban hasznosat egyek,ezt továbbra is így tervezem.2020. júl. 10. 12:42
1/4 anonim válasza:
Ez elsősorban tőled függ. Ha most is odagigyelsz, minden rendben lesz.
Én az elsőnél nem figyeltem, a másodiknál már igen, így a második terhesség sokkal könnyebb volt.
Boldog babavarast!
2/4 anonim válasza:
Ha puffadsz, hasban már az elején akkora lehetsz vékonyan is, mint félidősen. :) Teljesen egyéni, hogy most hogy alakul a striásság vs. kötényhas, milyen lesz a heged vagy akár sikerülhet-e VBAC, lesznek-e bármi olyan tüneteid, problémáid, amik az elsőnél nem voltak. Ahogy a gyerekek is lehetnek teljesen mások külsőre, személyiségre és teljesen hasonlók is. Ha megteszel mindent, a többit engedd el, mármint nem érdemes előre félned tőle, hogy "mi lesz ha", inkább örülj a babának.
3/4 anonim válasza:
Szerintem főleg alkati kérdés.
Teljesen korrekt pocakom volt első alkalommal, másodjára 6 hónaposan már akkora volt a hasam, mint amekkorával szülni mentem elsőre. Striásodtam mindkettőnél. (Pedig megtettem ellene mindent.)
Az elsőnél cukros lettem, diétáztam, a másodiknál nem volt ilyen gond, de ésszel étkeztem, sokat mozogtam.
Egyiknél sem vizesedtem.
A másodiknál szétnyílt a hasizmom egy kicsit.
A babák 130 g híján ugyanakkorának születtek.
4/4 anonim válasza:
16 hónapos volt az első gyermekem amikor pozitívat teszteltem. A két császár között 25 hónap telt el, a másodiknál kisebb volt a hasam, elég sokat fogytam is terhességi cukorbetegség miatt, ami az elsőnél nem volt. A baba ennek ellenére 3.600 gramm-mal született, én meg bomba formában mentem haza :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!