Az hogy lehet, hogy hat hete (nov. 2-n) volt az utolsó menstruációm kezdete, a (dec. 14-i) leletem szerint viszont a 4. terhességi hétben vagyok (Grav. s. 4)?
Figyelt kérdés
Ezt most akkor hogyan kell számítani?2007. dec. 15. 00:36
1/5 anonim válasza:
Szia. Hát ez valahogy nem jó. Nekem nov.9.én volt meg utoljára, és én már 6 hetes kismama vagyok. Neked elvileg már idősebb terhesnek kellene lenned! Ennek járj utána esetleg másik orvosnál!!! Az utolsó meneszesz első napjától számítsd a heteket. Vagy ha nem a menszesz első napjától számolt az orvosod úgy jó. Bár én így még nem hallottam. Mindenképp kérdezz utána! Gratulálok!
2/5 anonim válasza:
Ha nem 28 napos a ciklusod,abból adódhat ez az eltérés. Nekem is aug 18-án volt az utolsó mensesem első napja és ma vagyok 15 hetes, pedig 17-nek kellene lennem. Ilyenkor a baba méretéből állapítják meg a kort, és azt viszik tovább. Én első uhon voltam 5 hetes 3 napos, a 12 hetesen pedig 12 hetes 5 napos és a kettő passzra stimmelt egymáshoz (furcsa mód:-)
Ne izgulj, ezzel még semmi baj, ilyenkor mindig a baba méretéből számolnak, nem a tényleges mensestől. Lehet, neked sem a "normál" időben fogant, vannak "eltévedt" petesejtek is, amik meg tudnak érni:-)
Csak nyugi, és boldog babavárást, és nyugodtan számolj ezzel a 4 héttel:-)
3/5 anonim válasza:
Nyugi, ezek csak becsült idők, ha nem tudod a fogantatás pontos időpontját. Az ultrahangon követik majd a fejlődését, nekem is visszadatálták közben egy héttel, mert kevesebbet nőtt a pici, aztán újra előre, mert meglódult... A szülés időpontja is becsült, két hét ide vagy oda nem számít. Ne aggódj, minden rendben van, számold te is 4 hetesnek aztán kiderül később... Gratulálok!
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Kérdezz rá, mert lehet, hogy elírták. Ezt azért mondom, mert nálam a 12. hétnél az orvos figyelmetlen volt és 14-et írt, majd amikor 2 hét múlva viszamentem, elakart küldeni a 16 hetes AFP-re. Szóltam neki, hogy szerintem nem lesz ez így jó. Ráadásul, ha még nem voltál uh-n, akkor csk az utolsó menszesz alapján tudnak számolni, és az alapján ez nem jó . Szóval tényleg elírhatta az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!