Nagyon magas pulzosom már nem bírom már fáj. 23hetes vagyok szedhetek rá gyógyszert?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 14:03
1/8 A kérdező kommentje:
És ha igen recept igényes?
2020. júl. 1. 14:08
2/8 anonim válasza:
Esetleg a nőgyógyászod,körzeti orvosod megkérdeznéd? Nyilván szedhetsz gyógyszert ha szükség van rá, de ezt mi innen nem fogjuk látni.
3/8 anonim válasza:
Nőgyógyász onnan kardiológia.
Nincs vénynélküli gyógyszer ilyenre.
4/8 A kérdező kommentje:
Ma nem dolgoznak te nagyon okos
🤨
2020. júl. 1. 14:13
5/8 anonim válasza:
Ügyelet van, menj oda. A szívgyógyszerek, mint a pulzusra való is, receptkötelesek.
6/8 anonim válasza:
Van ügyelet is a világon! Ehhez nem kell okosnak lenni és értelmes ember a panaszaival orvost keres, főleg ha ,,nem bírja":D
7/8 anonim válasza:
Nekem is magad de magasvérnyomással is kezdtem a terhességet.
Én dopegytot kaptam. Nekem is néha megugrik a pulzusom 110-ig de ez normális. Elvileg 140-ig belefér terhesség alatt.
Többet pihenj.
8/8 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy az észt nem osztják. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!