Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átmoshatom már a baba ruhákat?...

Átmoshatom már a baba ruhákat? új és használt egyaránt van. Kék lenorral öblithetem őket? 32 hetes pocakos

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Átmoshatod persze. Lehet, aztán majd még egyszer meg fogod csinálni, olyan jó pakolgatni a kis ari ruhácskákat :)

Nekem azt ajánlották (csecsemőgondozók), hogy babáknak való, sensitiv öblítőt használjak, ezért én fehér Lenort vettem. Azt mondták, a mosópor mindegy milyen, de inkább abból is folyékony sensitivet vettem.

2008. nov. 25. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Szia. Szerintem igen. Én első perctől kezdve gépben mosom a babaruháit a miénkkel együtt. És ilyenkor a Lenor sensitivet használom.

De nagyon sokan csak kézzel mossák, vagy külön a sajátjuktól. De minden esetben sensitiv öblítőt javasolnak.

Üdv, 4 hónapos kislány anyukája

2008. nov. 25. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én vettem a DM-ben Gabi mosóport és öblítőt..ezek a baba bőrének pont jók...

38 hetes kismama

2008. nov. 25. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már akkor átmostam őket, amikor megvettem.

Folyékony mosószert használok, Dreft Sensitive.

És a Coccolino Sensitive öblítőjét.

2008. nov. 25. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Én még csak 26. hetes terhes vagyok,de màr tervezem jövö hétre a baba ruhàk mosàsàt.

32. hétig én nem is birnàm ki:)))))))))))))))))))

Kék lenort elöször inkàbb kihagynàm,végül is lenorban is van sensitiv,elöször inkàbb azzal mosd àt a ruhàkat,persze mindenkinek szive-joga döntést hozni!

2008. nov. 25. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Én pont azt olvastam és azt a javaslatot kaptam , hogy:

A mosópor jó ha folyékony de nem kötelezö, viszont az öblítést jobb úgy megoldani, hogy azzal az öblítővel amit a saját ruháinkhoz is használunk, csak 2 szer öblítsünk, hogy biztosra kimossa a mosószert.

És azért azzal az öblítővel h a babót ne zavarja össze a túl sokféle illat a saját és a mi ruhánkban.

Remélem segítettem.

amúgy én is lenort használok sárgát és azzal fogom a babó ruháit is kimosni.

30 hetes kismama

2008. nov. 25. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam ruháit kimostam gépbe. Tomi kristály mosóporral és Lenor öblítővel. Majd az elején kipöttyösödött. Azóta Ariel Monten Springet és öblítő nélkül mosom a ruhát. Ráadásul dupla öblítéssel. De mindenképpen bababarát mosóport és öblítőt használj. aztán ha nem bírja a bőre akkor lehet kisérletezni. De próbálj mindig ugyanazzal mosni. Ja és külön a ti ruháitoktól mossad.
2008. nov. 25. 14:57
 8/8 pinky1981 ***** válasza:
Én a kisfiam ruháit Persil sensitivvel mostam. 2-szer öblítettem kis mennyiségű Lenor sensitivvel. A lényeg, hogy sensitívest használj. A Persil sensitive jobban kihozza a koszt a ruhákból, mint pl. az Ariel.
2008. dec. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!