Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használni fog így is a tabletta?

Használni fog így is a tabletta?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki hüvely gombam lett és már nagyon zavar. Vettem egy canesten combi unot de nem tudtam rendesen felhelyezni, nem tudom mit benaztam, de elakadt fel uton. Kívül kremeztem is. Így érni fog valamit? Van időpontom a dokihoz, de csak péntekre.

Aki szintén bénazott picit, ért vmit így a hüvely tabletta?

2020. jún. 29. 11:40
 1/4 batta80 ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy félúton?
2020. jún. 29. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"úgy néz ki" = Vagyis nem voltál orvosnál és fogalmad sincs mit szedtél össze, nem vagy benne biztos, de a tünetek hasonlítanak a hüvelygombához.

Na nekem így kezdődött, hogy kidobtam kb 20.000 ft-ot helyi szarokra a gyógyszertárból, mert "úgy nézett ki" mint a gomba, aztán végre elmentem nőgyógyászhoz, és kiderült a trichomonas fertőzésem. Nagyszerű.

Ne kockázasd a babád egészségét, keress fel egy orvost inkább.

2020. jún. 29. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy elkezdted magad kezelgetni...

Ami miatt a doki félrediagnosztizálhat majd..

Benn van a hüvelyben..

Nem tud elakadni

2020. jún. 29. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 🤗

1es,ne is kérdezd 🙈 nem ment fel eléggé.

Sajnos hajlamos vagyok a gombára méhszáj seb miatt is. Előző terhességemnel is folyton kijott. Persze mindig volt orvos, kenet vétel, meg recept, minden. Nyilván nem mismásolom el. Már kb reszketek, ha meglatom, hogy törmelékes folyasom van. Ezért alkalmaztam most a canestent, mert a péntek még messze van, addig nem akarok szenvedni. Akkor megyek orvoshoz, hogy mintát vegyen.

2020. jún. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!