A 12.heti ultrahangig kinek milyen vizsgálata volt?
Árakról tudtok valamit? Ezek mennyire fontosak? :o
Ha annyira fontos lenne gondolom nem fizetős lenne...
Nekem 7hetesen allapították meg a terhességet, 10hetesen voltam laborba, sima vérkép azt hiszem, illetve vércsoport vizsgálat.
12hetesen én csak az ultrahangot kértem, a vérvételes vizsgálat 15ezer ft lett volna (nem a pénz miatt nem kértem)
Én a 8. héten mentem az elso vizsgálatra, ahol megállapították a terhességet. Ezután az orvos adott egy papírt az elkövetkezendő pár hét menetéről és vizsgálatokról. A 9. héten kerestem fel a vedonot, aki odaadta a kiskönyvet. A 10. héten vettem fel a kapcsolatot a haziorvossal, akitől kaptam beutalót az alap ilyenkor szokásos vizelet es vervizsgálatra valamint EKG-ra. (Emellett a nőgyógyásztól kapott papíron szerepelt nehány vérből kimutatható dolog, ami fizetős lett volna, később jöttem ra, hogy ezeket elfelejtettem mert külön kellett volna kérni es nem jutott eszembe, de nem voltak ezek kötelezőek)A 11. héten mentem az SZTK-ba vérvétel es vizelet vizsgálatra, majd a 12. héten a kombinált tesztre (itt derült ki, hogy igazából egy héttel idősebb a baba). A kombinált tesztet a Czeizel Intézetben csinaltattam, ebben mint ahogy előttem szólok is írtak, benne volt a vérvétel illetve a genetika ultrahang a szonografussal . Ez összesen pendrive-Val együtt került 47 000 Ft-ba.
Én magán orvosnál voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!