Lehet, hogy hüvelygyulladásom van? Tüneteim: viszketés, duzzadt szemérem ajkak, sárgás folyás. Már egy kis Canesten krémmel bekenegettem ami jó rá!
Figyelt kérdés
Remélem ez nem lesz behatással a babómra!2008. nov. 25. 10:05
1/9 anonim válasza:
Hát igen, valószínűleg összeszedtél valamit, ez a terhesség alatt még gyakrabban előfordul, mint általában! Nekem Canestent írt fel és használt is, amit lehet kapni recept nélkül is, de azért mindenképpen konzultálj a dokival. Azzal biztosan nem ártottál, hogy bekented Canesten krémmel!
Mielőbbi gyógyulást és szép babavárást!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszike a gyors választ!
2008. nov. 25. 10:11
3/9 anonim válasza:
Én a helyedben azért megnézetném dokival is, bár, ha viszket, vörös és folyásod erősebb vagy másabb, akkor valszeg tényleg hüvelygyulladás.
A Canesten tudtommal gombára jó, szerintem doki jobb kenőcsöt vagy gyógymódot tudna rá. Népi gyógymód egyébként a fokhagyma ilyenkor. Azzal szokták bekenni. :)
Ha szépen kikezelteted, a babát ez nem fogja bántani.
4/9 anonim válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Lehet, hogy a Canestent nem jól ismerem? Akkor bocsánat.
5/9 anonim válasza:
Valószínű hogy sikerült összekapnod valamit.A babának csak a szüléskor lehet tőle baja,de azért menj el orvoshoz ezt ki kell kezeltetni,magától nem múlik el.Lehet hogy a Canesten kombi is elég lenne,de ezt a döntést inkább bízd a dokira.
6/9 A kérdező kommentje:
Én utána olvastam a honlapján és jó a krém ilyesmire, de hogy teljesen elmúljon ahhoz hüvelykúp kell. De ez vényköteles, ezért megemlítem a dokinak!
2008. nov. 25. 10:14
7/9 anonim válasza:
A Canasten kombit recept nélkül is kiadják,3 kúp van a krém mellé.
8/9 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam! Véletlenül nem tudjátok mennyibe kerül?
2008. nov. 25. 10:18
9/9 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan:( kb 1700-2000 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!