22+3 h kismama vagyok. Első baba, lepény a mellső falon+fundusban. Átlagos testalkatú vagyok. Mikor kezdem már érezni a babámat?
Hát nem tudom, de én 12 hetes 5 naposan éreztem először, és a 17 héttől már minden nap. Most vagyok 19 és néha feljajdulok a rúgástól v ütéstől, de nem fáj, csak hirtelen jön és "fura" érzés. Már lehet érezni is kézzel, kinyomja a hasam. Átlagos testalkatú vagyok.
Nem tudom, lehet nem mozog erősen neked, csak kicsit, nem nagyon ér a méhfaladhoz. Enyém nagy baba, én meg kicsi vagyok, lehet ez is befolyásolja.
Én az első babámat a 21-22. hét környékén éreztem meg, ahogy emlékszem nagyon pici, remegésszerű mozgások voltak. Viszont a lepény a hátsó falon tapadt és így hamarabb lehet érezni,mint ha a mellső falon tapadna.
Most a 2. babámmal már a 21. hétben vagyok és őt már több mint egy hónapja érzem, sőt olyan rugásai vannak, hogy kivülről is látszik, hogy mekkorát rug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!