Mennyi hízás normális egy terhesség alatt? Az orvosom szerint maximum 6 kg.
Szia! Az én véleményem az, hogy nem Rubint Rékát kéne követendőnek tartani, mert csak 6 kg-t hízott, hanem pl. Bálint Antóniát vagy Rába Tímeát. Annyi plusz kiló jön fel, amennyi feljön. Addig nincs vele baj, míg a kilók nem társulnak magas vérnyomással, magas cukorral. És addig nem szabad foglalkozni a pluszokkal, míg szoptat az ember lánya. Mind a ketten huszon kilókat szedtek fel, egészséges bébiket szültek, Rába Tímea 8 hónapig tudott szoptatni, azóta újra a régi formájában van.
Én 22-t kaptam magamra, a szülés után 2 héttel -10kg, azóta szoptatok, a súlyom gyakorlatilag minimálisan csökken, de ezt így tartom jónak.
Üdv.
Szia!
Én a terhességem alatt 25!! kg-ot híztam, nem vagyok rá büszke, nem tartom követendő példának. Viszont ha diétáztam, ha nem, a kilók ugyanúgy jöttek fel. A végén már feladtam, ettem ami jól esett.
A dokim engem is folyton figyelmeztetett, de féltett engem nagyon a toxémiától, ugyanis borzalmasan vizesedtem.
Ma 3 hetes a kislányom, a mérleg 13 kilóval mutat kevesebbet:)). Tegnap este fedeztem fel, milyen karcsú újra a lábam, eltűnt a víz.
A szoptatás nem csak a babának nagyon jó, de kedélyjavító és segít gyorsabban visszanyerni az eredeti alakot. A férjem a minap jegyezte meg, alig van már pocakom (szülés utáni napokban még volt rendesen, mint 4-5 hónaposan) és vékonyabb lett a combom, kisebb a fenekem:))
Szóval fel a fejjel. Ha rosszul érzed magad ennél az orvosnál, inkább most válts. Nagyon fontos, hogy teljes bizalmadat bírja!! Van még jó néhány rajta kívül.
nekem a dokim nagyon érzékeny a hízásra és azt mondta a havi 1 kg normális. általában azt szokták mondani 12 kgplussz minusz 2 kg.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!