Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet meg arra esely hogy nem...

Lehet meg arra esely hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

4 napot kesik, volt itthon egy doboz terhessegi teszt amiben volt ketto kb a legolcsobb fajta abbol az elso egyertelmuen pozitiv lett, a masik ervenytelen mert semmit sem mutatott, igy elmentem egy dragabbat venni es az is pozitiv lett.

Van esetleg esely ra hogy 2x is rosszat mutat?

Nem szeretnek meg babat egyaltalan, itt bogok mint egy hulye, sok tervem volt ami most szerte foszlik... elvetetni sem szeretnem mert mar azert 28 eves vagyok mar “korban” vagyok de meg akartam volna varni Egy kicsit mig vissza koltozunk Magyarba.

2020. jún. 20. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Mennyi frusztrált barom jár ide!

A pozitív terhes teszt szinte mindig biztos, a negatív szokott néha fals lenni.

2020. jún. 20. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Kitartást bárhogy döntötök. :)
2020. jún. 20. 23:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Koszonom! Mindenkepp megtartom! Csak picit varhatott volna, de mindennek van oka
2020. jún. 21. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon örülök, hogy megtartod.

Boldog babavárást, jó egészséget kívánok nektek😊😘

2020. jún. 21. 10:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Te aztan jobb vagy ilyeneket irni, inkabb nezz tukorbe! Bocsanat Ha barmidet is megsertettem, vicces hogy te eldontotted en mit Es hogy gondolok a magyarokrol, es azert is bocsanatot kerek ha esetleg unalmadban meg ki szursz par hibat, en nem sokat eltem Magyarorszagon, nem ott szulettem, nottem fel es tanultam ugy hogy Magyarul sosem fogok tudni 100% an. Es ezert vetessem el a gyereket mert “Magyarorszagra” helyett “Magyarba” lett irva, nem tudtam hogy ezt igy nem lehet, de neked csak gratulalni tudok es sajnalni a kozeledben levo embereket hogy ezt az okoskodo stilust el kell viselniuk.
2020. jún. 21. 13:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Na törölte....
2020. jún. 21. 13:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is nagyon valószínű, hogy terhes vagy, főleg ha 2 pozitív teszted lett. Ha aggodsz, akkor menj el nogyogyaszhoz, aki meg tudja erősíteni a terhessegedet. Sok erőt kívánok! 💙
2020. jún. 21. 15:49
 18/18 1Léna ***** válasza:
90%

Örülök, hogy megtartod. Ez egy ajándék számotokra.

Megértem, hogy váratlanul ért, de valóban nem a véletlen műve.

2020. jún. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!