Van még esély? Lehetek még terhes?
Sziasztok! Számításaim szerint hétfőn léptem a 8.hétbe. Most szerdára kaptunk 1.ultrahangra időpontot.
Nagyon izgatottak voltunk hogy megláthatjuk a pici embriót. De a legnagyobb döbbenetünkre csak üres petezsákot látott az orvos. Már menszesz előtt 2 nappal pozitívat teszteltem, aztán jöttek a tünetek is. Azt gondoltuk minden a legnagyobb rendben. Azóta sem jött meg. Szerintetek van még esély? Hétfőn megyünk az én orvosomhoz mert eddig ő nem dolgozott így nem tudott fogadni. izgatottak voltunk hogy megláthatjuk a pici embriót. De a legnagyobb döbbenetünkre csak üres petezsákot látott az orvos. Már menszesz előtt 2 nappal pozitívat teszteltem, aztán jöttek a tünetek is. Azt gondoltuk minden a legnagyobb rendben. Azóta sem jött meg. Szerintetek van még esély? Hétfőn megyünk az én orvosomhoz mert eddig ő nem dolgozott így nem tudott fogadni.
Arra ügyelj telt hólyag legyen uh.-on!
Jobban fogja látni.
Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!