Szerintetek érdemes elmenni a 9-10. hét környékén UH-ra?
Tegnap láttam először a babámat, szerencsére minden rendben vele. Szívhangja is volt 6+3-nál jártunk tegnap.
Legközelebb a 12. heti UH-ra megyek, de az még rettenetesen messze van. :(
Arra gondoltam, hogy keresnék egy olyan magán dokit, aki rám nézne a 9-10. hét környékén, hogy minden rendben van-e.
Talán a párom is bejöhetne, és képet is kapnánk, mert ahová járok, egyik sem lehetséges.
Szerintetek túlpörgöm a dolgot vagy sem?
Köszi előre is az őszinte válaszokat! :)
Persze hogy menj.
Ez nem attól függ hogy objektíven nézve érdemes-e,hanem tőled. Neked (úgy látom) ez fontos, azzal együtt hogy legyen kép meg az apja is ott lehessen. Keress egy ilyen helyet, és jelentkezz be :)
6+1nél voltam, aztán bejött a vírus. Utána 12.heti uh volt csak. Ott megállapították, hogy 6.héten megállt a fejlődésben.
Ma vagyok megint 6+2 de kizárólag magánba járok, és 2 hetente....
Engem ez nyugtat meg. Ha neked is biztosabb sűrűbben menni, nyugodtan tedd azt. A babánaknsemmi baja nem lesz. 2011-ben 3 hétig kórházban feküdtem a lányommal, mert véreztem 12 hetesen, és minden volt uh....
Menjél minden nap. Ez a felnőtt nők és jó anyák ismérve: a türelmetlenség.
Amíg nem vérzel, nincs baj, élvezd a terhességet.
Köszönöm szépen az értékes válaszokat, amik a racionalitás talaján maradtak :)
6-os, végtelenül sajnálom ami történt veletek. Remelem hamarosan lesz egy csodaszép, problémamentes terhességed.
Kedves utolsó, te bizonyára nem hallottál még a missed ab-rol, ami pontosan az, ami a 6-os válaszadóval történt. Senki nem akar naponta menni uh-ra. Szó sem volt itt erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!