Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek érdemes elmenni a...

Szerintetek érdemes elmenni a 9-10. hét környékén UH-ra?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam először a babámat, szerencsére minden rendben vele. Szívhangja is volt 6+3-nál jártunk tegnap.

Legközelebb a 12. heti UH-ra megyek, de az még rettenetesen messze van. :(

Arra gondoltam, hogy keresnék egy olyan magán dokit, aki rám nézne a 9-10. hét környékén, hogy minden rendben van-e.

Talán a párom is bejöhetne, és képet is kapnánk, mert ahová járok, egyik sem lehetséges.

Szerintetek túlpörgöm a dolgot vagy sem?

Köszi előre is az őszinte válaszokat! :)

2020. jún. 20. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Menj nyugodtan! Én is így csinálom. 2 sztk-s vizsgálat között megyek magánhoz is. Korábbi komplikációk miatt nekem én biztonságosabbnak érzem!
2020. jún. 20. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Persze hogy menj.

Ez nem attól függ hogy objektíven nézve érdemes-e,hanem tőled. Neked (úgy látom) ez fontos, azzal együtt hogy legyen kép meg az apja is ott lehessen. Keress egy ilyen helyet, és jelentkezz be :)

2020. jún. 20. 08:25
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Menj el, ha gondolod, de nekem azt mondta a doki hogy ha minden rendben megy havi 1x kell UH ra járnom. Tehát később is várni kell majd jócskán. Én vettem egy magzati szívhang figyelőt, amíg meg nem érzem a mocorgását 3 naponta ráhallgatok :)
2020. jún. 20. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Amikor a 7. héten voltam UH-n, a doki nekem kifejezetten javasolta, hogy a 9-10. hét környékén menjek megint egy gyors ellenőrzésre, biztos ami tuti alapon. És ez nem is magánban történt. Nem kellett kétszer mondani :D Főleg, hogy a genetikai nálam majdnem a 14. héten történt már, szóval tök sokat kellett volna várni, én meg már akkor is paramami voltam.
2020. jún. 20. 08:33
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Én 7+1en voltam megállapításon, utána a 13.héten. nekem a doki azt mondta, hogy nem ultrahangoz feleslegesen, mert a babákat zavarja 🤷‍♀️
2020. jún. 20. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

6+1nél voltam, aztán bejött a vírus. Utána 12.heti uh volt csak. Ott megállapították, hogy 6.héten megállt a fejlődésben.

Ma vagyok megint 6+2 de kizárólag magánba járok, és 2 hetente....

Engem ez nyugtat meg. Ha neked is biztosabb sűrűbben menni, nyugodtan tedd azt. A babánaknsemmi baja nem lesz. 2011-ben 3 hétig kórházban feküdtem a lányommal, mert véreztem 12 hetesen, és minden volt uh....

2020. jún. 20. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Menjél minden nap. Ez a felnőtt nők és jó anyák ismérve: a türelmetlenség.

Amíg nem vérzel, nincs baj, élvezd a terhességet.

2020. jún. 20. 10:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értékes válaszokat, amik a racionalitás talaján maradtak :)

6-os, végtelenül sajnálom ami történt veletek. Remelem hamarosan lesz egy csodaszép, problémamentes terhességed.

Kedves utolsó, te bizonyára nem hallottál még a missed ab-rol, ami pontosan az, ami a 6-os válaszadóval történt. Senki nem akar naponta menni uh-ra. Szó sem volt itt erről.

2020. jún. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!