Köteles vagyok elmondani a munkáltatómnak, hogy gyereket várok?
25 éves vagyok, most vagyok az első komoly munkahelyemen, eddig a családi vállalkozásunkban dolgoztam, de a vírus miatt megszűnt a cég. Szeptember 8-án jár le a próbaidőm, viszont kiderult, hogy gyermeket várok. 6 hetes vagyok most, nem volt tervezett, de szeretném megtartani.
Mivel egyébként is nagyobb darab vagyok, ez idő alatt biztos, hogy nem vennék észre.
Köteles vagyok beszámolni a munkáltatómnak a terhességről? Mert ugyebár akkor kirugnak.
Nyilván abban egyetértünk, hogy felelősségteljesen gyerekevállalni nem így kell. De ha már adott a szituáció, a legjobbat kell kihozni belőle.
És amikor majd ott áll anyuka a Tescoban és azt számolgatja, hogy a pelenkát vagy a kenyeret vegye le a polcról, hogy még fizetni is tudjon, akkor majd legalább sokra megy a ténnyel, hogy de azért ő bizony tisztességes volt és kirúgatta magát inkább
15!
Nem biztos hogy kirúgják. Nálunk pl értékelik az őszinteséget és marad a próbaidős kismama nyilván ha amúgy megfelelő munkaerő. Sőt, ha a munkáját is jól végzi, a szülés után is visszavárjuk. Volt olyan, aki úgy volt vele, mint pl te, hogy nem kell azt elmondani. Na, őt nem vártuk vissza.
19
Bnőmék évekig próbálkoztak,
Nem sikerült..
Kezelték is
Úgy volt lombik lesz
Jegelték a témát.. de nem figyeltek aktívan, hiszen 3 évig élesben aem jött össze.
Munkahelyet vàltott
Nyilván az első hónapban terhes lett.
Odaállt, elmondta.. kirúgták
Ennyi
1 fizuból tengődnek...
Úgyh ne mindenki a sajàt munkahelyéből induljon ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!