Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember végér ki van...

Szeptember végér ki van kiírva szülésre? Mik a tapasztalatok? Befordult már a pici? Fiú/lány? Neve?

Figyelt kérdés
Én szeptember 25-re vagyok kiírva.Kisfiú lesz:)
2010. júl. 31. 21:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy be van e már fordulva majd csak aug. 10-én megyek uh-ra,de szerintem nincs mert az oldalamnál érzem h csuklik stb:) nekünk kész a babaszoba,már csak a kórházi cuccot kell összeszedni.
2010. aug. 1. 15:03
 12/14 nini24 ***** válasza:

Sziasztok!

Szept 21-re vagyok kiírva, kislányunk lesz, Lili nevet kapja majd :) Már a 18. hét óta be van fordulva, tehát egyelőre ezen nem aggódok :) De én is csak 13-án megyek újra dokihoz. Én is keményedek erősen, sűrű jósló, fájó derék... 30. héten teljesen zárt voltam, most majd meglátjuk! :) Babaszoba még nincs kész, de minden megvan hozzá, csak berendezni kell, mi szobánkban lesz kezdetben! Babakelengye nagy részt meg van, kórházi csomag sehol sem áll még... :) De haladok! :) Hol szültök lányok? Én a Bajcsyban!

Könnyű szülést mindenkinek!

Majd 33 hetes mamika

2010. aug. 1. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szept 26-ra vagyok kiírva,és kiscsajszink lesz.

A Léna nevet választottuk,de a párom még gondolkozik a neveken:).A tündérkénk a 29.héten az ultrahangon kiderült, hogy már be van fordulva,

2 napja megint voltunk dokinál még mindig abban a pózban fekszik, és remélem mostmár marad is.

A szüléstől egyre jobban kezdek félni.

Mindenkinek boldok babavárást és könnyű szülést kívánok.

2010. aug. 1. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
mi szeptember 27re vagyunk kiírva és kislány lesz,még nincs befordulva szerintem,mindíg máshol érzem.De végülis még van ideje szerintem.első baba lesz és már nagyon várjuk.A neve pedig Nikolett lesz.
2010. aug. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!