Szeptember végér ki van kiírva szülésre? Mik a tapasztalatok? Befordult már a pici? Fiú/lány? Neve?
Sziasztok!
Szept 21-re vagyok kiírva, kislányunk lesz, Lili nevet kapja majd :) Már a 18. hét óta be van fordulva, tehát egyelőre ezen nem aggódok :) De én is csak 13-án megyek újra dokihoz. Én is keményedek erősen, sűrű jósló, fájó derék... 30. héten teljesen zárt voltam, most majd meglátjuk! :) Babaszoba még nincs kész, de minden megvan hozzá, csak berendezni kell, mi szobánkban lesz kezdetben! Babakelengye nagy részt meg van, kórházi csomag sehol sem áll még... :) De haladok! :) Hol szültök lányok? Én a Bajcsyban!
Könnyű szülést mindenkinek!
Majd 33 hetes mamika
Szia!
Én szept 26-ra vagyok kiírva,és kiscsajszink lesz.
A Léna nevet választottuk,de a párom még gondolkozik a neveken:).A tündérkénk a 29.héten az ultrahangon kiderült, hogy már be van fordulva,
2 napja megint voltunk dokinál még mindig abban a pózban fekszik, és remélem mostmár marad is.
A szüléstől egyre jobban kezdek félni.
Mindenkinek boldok babavárást és könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!