Forró fürdő = vetélés?
na ezt magyarázza már el nekem valaki... van a terhes csaj topikja, ahol nem akarja elvetetni de rákényszerítik, stb.. mindegy, de kapott 2 tanácsot is, hogyha forró vízbe ül, akkor elvetél, ez ősi módszer stb...
miért? ez nem hülyeség?? mi számít forró víznek? 40fokosnál többe senki sem fürdik, mert égési sérüléseket okoz. 38 fokos vízben nagyon jól lehet fürdeni, relaxálni, pláne télen 1-1 hidegebb nap után. görcsre is jó, vagy fejfájás ellen, felfázás ellen is.
terhességkor a magzat védve van, burokban, plusz az anya testében, nem hiszem hogy ez zavarná, hogy az anya fürdik-e.
(régen azt is mondátk hogy menstruációkor nem szabad fürdeni csak zuhanyozni és az se igaz)
és akkor, aki terhes, de nem tudja és továbbra is fürdik? így meg mindenki tök könnyen elintézhetné, HA ez igaz lenne, beágyazódástól naponta venne egy jó fürdőt, ha nem akar gyereket? :-o
csak mert nekem oltári nagy hülyeségnek tűnik...
Nagyon buta kérdéseid vannak.Én veszélyeztetett terhes vagyok és nem lehet vízben ücsörögnöm,de ez nem azt jelenti,hogy nem fürdök.Tusolni is lehet,arra nem gondolsz?
15hkm
Tényleg elég buta dolog azt mondani, hogy akkor nem kell abortusz!!???
Nem azt mondtuk, hogy aki forró vízbe ül az biztosan elvetél, de van rá esély. És ha valaki szereti és szertené azt a babát, kicsi esélyt sem ad annak, hogy elveszítse.
Kedves kérdező! Én nem találok szavakat... Ha tudsz topikot nyitni, akkor valószínű tudod az internetet használni, és ha rákerestél volna a neten, akkor bebizonyosodna, hogy nem AJÁNLOTT terhesen a meleg fürdő!
OkozHAT, nem okoz, hanem csak okozHAT vetélést. De elmagyarázom akkor mit jelent, ha a másik topikban sem értetted, mit jelentenek az ajánlott és a lehet szavak. Szóval, terhesen a legjobb a zuhanyozás, szerintem még higiénikusabb is. Lehet ülőfürdőt venni, de nem ajánlott a melegvíz. Mert a melegfürdő igenis előidézhet vetélést, nem biztos, de lehetséges. Remélem, érthető voltam. De az előttem hozzászólók is ezt írták sztem.
És, persze, aki nem szeretne gyereket, menjen abortuszra és ne ilyen praktikákkal próbáljon megszabadulni a babától (aminek én amúgy is ellen vagyok), mert nem olyan sok esélye van, hogy sikerül, illetve, történhet komolyabb baj is.
Sok sikert a meleg fürdőhöz, ha te ezt viccesnek és mendemondának tartod, pedig nem az. Ezt orvosok, szakemberek nem ajánlják. De, lehet, hogy jobban értesz hozzá, mindenesetre gratulálok az orvosi diplomádhoz.
Bocsánat a nyers stílusért, de néha picit felháborít, amikor valaki nem ért hozzá, de vitatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!