Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12.heti kombinált tesztnél a...

12.heti kombinált tesztnél a karból vesznek vért az ujjbegyből?

Figyelt kérdés
Most pénteken voltam az SZTK-ban az első trimerszteri laborvizsgálaton, ahol sajnos a “kedves” hölgy olyan rosszul vett vért, hogy teljesen be can kékülve-lilulva a karom, nagyon fáj és a seb is ott van. A masik karombol sajnos általában nem szoktak venat talalni, csak ezért kérdezem, mert valahol ugy hallottam, a genetikai vérvétel ez ujjbegybol szoktak, de lehet rosszul informálódtam.

2020. jún. 14. 18:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek a valaszt! Ahogy irtam, ez csak egy kósza információ volt, ami mellett elsiklottam, ahol valami irta, hogy neki a genetikain az UJJABOL vettek vért... de en is csodálkoztam rajta.

Egyébként, csak halkan megjegyzem annak, aki azt irta, hogy en nem szorítottam eléggé, hogy ott ültem majdnem 10 percig.

Nem szoktam panaszkodni, de a végen a tű valahogy majdnem kiesett a karomból, Mikor tette el az utolsó uvegcsét is és még most is van egy ilyen kis “szétnyílt” seb.

Alapból nem vagyok egy konnyu eset, mert nehez a venamat megtalálni, es bizony volt, hogy a kézfejemből Kellett vert venni, de ilyen rosszul sikerült vervetelen meg nem voltam. :(

2020. jún. 15. 06:20
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem a kézfej miért más eset ha nem talál neki fent mert szétrobbant igenis lehet opció szerintem😊🤭de persze kinek mi😊 tegyél rá kérdező hideg vízes borogatás amint hazaersz az jót tesz neki😊
2020. jún. 15. 10:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszi kedves utolsó! :) igen, mikor hazaértem tettem is ra, utana vagy két napig nem tudtam kinyújtani a karom... szerintem azert maganban csak nem lesznek barbárok 😬
2020. jún. 15. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem gyönyörűen vette le sopronban a magán dokinál a 12.hetin, kicsit be lilult de nekem amugy is minden pici kis semmiség lila lesz😊😊🤭még az ujjbegy cukormérés is néha 🤣
2020. jún. 15. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!