22 hetes terhes vagyok és vettünk egy kölyök (8 hetes) tacskót, mire kell odafigyelnem a baba miatt?
A baba születése után is foglalkozni a kutyával, mert ha nem akkor féltékeny lesz.
Ezen kívül valószínűleg megalapoztad a kisbabádnak, hogy egy életre szóló barátja legyen.
Boldog babavárást és kutyázást!:)
3-as sírok a röhögéstől, közben meg teljesen igaza van 😂😂😂
Egy kutya sok időt igényel, egy kölyök kutya méginkább, főleg ha megbízható, kiegyensúlyozott társat, barátot szeretnél majd később a gyerek mellé.
Most vettünk a gyereknek egy csivavát.
Gyakrabban mosunk kezet és a nap nagyrészét kinn tölti a kutya az udvaron, szóval a szőrrel így nincs probléma. Jobban érzi magát kinn.
Most 25 hetes terhes vagyok én is betartom a higiéniás szabályokat.
Nálunk is tacsi van, azzal a könbséggel, hogy a mienk 2 éves volt már amikor a fiam született.
Igazából semmi extra, ugyan úgy a napi felmosás/porszívózás (benti kutya) megmaradt, de ezen kívül semmi a terhesség alatt.
Visztont a tacsi elég lelkizős fajta. Mikor ugye hazajöttünk a kórházból, kevesebbet lett vele foglalkozva, nem volt annyi időm rá mint terhesen a semmittevéseim közepedte. Nagyon megváltozott. Pedig foglalkozva volt vele. Elkezdett mindent szétrágni, mindenhova odapisilt (fiú, jelzi a területét, hogy az övé, nem a gyereké). Azt ahogy jobban lettem, többet tudtam vele foglalkozni, úgy tért vissza a régi énjéhez. Most 14hós a fiam, nyúzzák egymást rendesen, jatszanak együtt, imádják egymást 😊
Köszönöm a válaszokat! Természetesen felelős gazdik vagyunk, baba koromtól kezdve voltak kutyáink, mind igazi családtag volt.
Kinti kutyus, mivel van udvar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!