Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Festettètek terhesen a hajatokat?

Festettètek terhesen a hajatokat?

Figyelt kérdés

Szőke a hajam, eredetileg viszont nagyon sötét barna.

Február óta nem volt festve és nagyon csúnya már. Őszintén szólva nem mertem a 12.hèt előtt,mert nehezen jött össze a pici babánk. Szteroidot is szednem kell, Clexane-t is szúrom és a legfontosabb a baba, viszont most már tényleg szörnyen néz ki a fejem.

Esetleg melírra gondoltam még.

Ti mit csináltatok?

2020. jún. 10. 21:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazából azért tettem föl a kérdést,mert a terhesség miatt kell szteroidot szednem és nem tudom ez befolyásol-e bármit a festéssel kapcsolatban?

Természetesen a fodrásznak mindenképp megemlítem,hogy sajnos a terhesség megtartása miatt gyógyszert szedek.

2020. jún. 10. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is a sötétbarna hajamat festettem fodrásszal nagyon világos szokere még februárban és nekem is brutálisan le van már nőve. Igaz, én szinte állandóan itthon vagyok, mert itthonrol dolgozom, de én is szívem szerint visszafestetném.

Megkérdeztem a védőnőtől és ő azt mondta, ha akarom, akkor fessem/festessem be, de amennyiben lehet, akkor ammónia menteset használják, illetve a fodrász ilyenkor tudni fogja. Az én fodraszom egyébként OWAY-t használ, az elvileg vegan és bio. :)

2020. jún. 11. 09:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is, és az összes haját festő babát váró ismerős is festette, senkinel nem lett semmi gond. Ez tényleg olyan dolog, hogy inkább "városi legenda" mint tényleges veszély, és nekem fontos hogy csinos legyek. Sőt takarítottam is végig, azt is már a vége felé hallottam h valaki azt se csinálja, hanem végig a férje mert hogy jajj a vegyszerek.

Egyébkent nyitott ablaknal vagy az erkélyen festettem mert azért elég erős szaga van a festéknek és emelyegtem is mindentől.

2020. jún. 11. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Sötérbarnával festem. Sajnos 20 éves korom óta őszülök szóval kell.

Én a Syoss ammónia mentes hajfestékét használom vagy a Garnier Olia-t.

Kicsit drága de egyébként tartós.

2020. jún. 11. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!