Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után egy negatív...

Pozitív teszt után egy negatív, hogy lehet? Többi lent⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Sziasztok! A menstruációm 13 napja késik, csináltam több tesztet is, mind negatív lett, viszont a tegnapi pozitív lett de nagyon halvány,ma újra csináltam egyet és ez már negatív. Néha úgy érzem mintha meg akarna jönni, mert kicsit gorcsolok de nagyon hamar elmúlik és alig érzem. Ez lehet esetleg kémiai terhesség? Van már időpont dokihoz de csak 1 hét múlva kaptam, azért írtam addig ide. Köszi a választ előre is.

2020. jún. 8. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom még nem tapasztaltam ilyet. Nekem akkor lett egyre halványabb amikor kémiai volt. (9-es)
2020. jún. 9. 14:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Tegnap este fele megjött. Igaz nem bánom, sőt örülök neki nagyon. Viszont akkor nem tudom miért lett pozitív a teszt🤷‍♀️
2020. jún. 10. 08:59
 13/17 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Úgy veszem észre, hogy nem rendesen verzek, mármint sokkal kevesebb, mint szokott lenni. Utána olvastam ennek és szinte mindenhol azt olvasom, hogy méhen kívüli terhesség... Szerintetek van esély rá, hogy pozitív teszt után 3 negatív majd 3 napon keresztül kevés kis vérzés azt jelentse hogy méhen kívüli terhességem van? Nagyon félek. Nem értem el ma a dokimat, holnap mindenképp beszélek vele.

2020. jún. 11. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az fájdalommal is jár. De nem tudom pontosan. Esetleg kíséri fájdalom? Bár biztos írtad volna.
2020. jún. 11. 22:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem érzek fájdalmat, mielőtt megjött kicsit gorcsoltem ahogy szoktam és ennyi. De azóta nem éreztem semmit, legalábbis annyira nem, hogy nagy dolognak tekintsem.
2020. jún. 11. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a fájdalom később jelentkezik méhen kívülinél, talán tényleg az a legjobb ha beszélsz az orvosoddal. 11-es
2020. jún. 12. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező.. Tedd fel a teszteket ránézünk itt.. Az első az tuti pozitív.
2020. júl. 7. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!