Az ütésnyom tényleg meglátszik majd az újszülöttön, ami a hasamat érte terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 19:59
2/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor 😂😂😂
2020. jún. 7. 20:09
3/12 anonim válasza:
Nem, dehogy. Ez csak afféle régi babonaság.
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy meglátszik! Úgyhogy ne nagyon verd a hasad!
Istenkém...
5/12 anonim válasza:
Unokatesóm combján van egy barna folt. Mindig azt mondták, hogy azért, mert az édesanyját hasbavágták egy kruplival mikor őt várta (véletlenül). Gyerekként ezt el is hittük.
A lányomnak is van barna foltja a lábán,pedig én egyszer sem ütöttem meg a hasam.
6/12 A kérdező kommentje:
Engem is ezzel a régi babonával ijesztgettek, azért kérdeztem.
2020. jún. 7. 22:02
7/12 anonim válasza:
Vannak szülők, akik kis korkülönbséggel vállalnak gyereket. Bizony egy, egy-másfél éves gyerek nem keveset rughatja, ütheti meg az anyja hasát pl pelenkazas közben. Még sem születnek mindenféle stigmákkal a kistesók.
8/12 anonim válasza:
Anyám hasára rácsukódott a buszajtó, amikor terhes volt velem. Érdekes mód, mégsincs a fejemen egy Ikarusz-felirat...
9/12 anonim válasza:
a fürdőkádból kilépve megcsúsztam 30hetesen ,ahol a hasam lett véraláfutásos ott van a fiamnak egy barna folt...de sztem ez csak egy véletlen dolog.
10/12 A kérdező kommentje:
Én a konyhaszekrény ajtajának a sarkába ütöttem be véletlenül. 🤷🏽♀️
2020. jún. 7. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!