Mennyire figyelsz/tel arra hogy amit eszel/iszol a terhesseged alatt, az atmegy a magzatba, kvazi ebbol alakul ki a teste?
Amu tilos (nyers tojás, nyers hal stb) , azt nem eszem, de kb ennyi.
Úgy eszem mint előtte, az-az, van hogy főzök valami jó magyaros nem éppen update kaját, de mellette sok friss zöldség és gyümi van teríteken. Stevia, zabliszt is van itthon, ahol nem megy az íz rovására, ott ezekket használom, de nem görcsölök rá.
Kétpofára ettem a triplahúsos, extracsípős jalapenos hamburgert hetente négyszer.
Nem szültem hamburgert.
Azért a magzat fejlődésének kicsit olvas utána jobban, meg úgy alapvető biológiának, az emberi test összetételének.
NEM abból alakul ki a baba teste, amit megeszel vagy megiszol.
A kérdésre a válasz: azt ettem/ittam, ami és amennyi jólesett, főleg az első 3 hónapban, amikor örültem, ha bennem maradt valami. Családi eseményen leültünk ebédelni, jóízűen belapátoltam a nagy tányér húslevest, ami igen jólesett. Majd felálltam, kimentem a klotyóra és kihánytam az egészet azon frissiben. Ez volt az a helyzet, amikor nem az volt a lényeg, hogy mit eszem, hanem az, hogy bent maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!