Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen sűrű fehér folyás...

14 hetesen sűrű fehér folyás bajt jelent?

Figyelt kérdés
Napok óta tapasztalom, az orvost elfelejtettem megkérdezni :(
2008. nov. 24. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent bajt, a hüvelyed tisztul, néha elő fogfordulni. Addig nincs gondamíg színtelen, vagy fehér,esetleg halványsárga.
2008. nov. 24. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem hasonló panaszom van, mondtam a dokinak. Azt mondta, ez abszolút belefér, ne ijedjek meg. Mindenképp használni kell tisztasági betétet és kaptam egy kúpot is, amit 10 alkalommal kell felhelyezni.

A védőnőm tanácsolta, hogy ha tehetem, naponta többször moskakodjam meg alulról és használhatok nedves intim törlőkendőt, az felfrissít.

A kúpot azért is kaptam, nehogy gombás ferőzésbe csapjon át a sűrűbb folyás. Nálam ilyenre sajnos volt már példa.

Ha zavar és továbbra is erősen jelentkezik, szólj az orvosnak, lehet ír fel rá vmit.

Boldog babavárást!

2008. nov. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!