Babamamatudakozós csomagot regisztráció után mennyi idővel tudom átvenni? Bármelyik dm-ben?
Regisztráltam az oldalra, sikeres is volt viszont semmi információ nincs, hogy hol és mikor tudom átvenni.
Ha rákattintok arra, hogy "Kattints ide a rèszletekèrt!", akkor az adatmódosítás jön be.
Ilyenkor mi a teendő?
Szia, en regisztráltam, de regisztrációnal ki kellett választanom hogy melyik DM uzletben szeretnem atvenni a csomagot.
En nekem július 2 dikaig van határidőm.
Elvileg rögtön lehet, én nem tudtam, hogy a DM-es jobb, és gyógyszertárban vettem át. Biztos ami biztos odatelefonáltam előtte
E-mailes kód kell!
Majd esetleg leírod mi volt benne?
Ha sikerül megszerezni, akkor igen.
Viszont én egyelőre csak a sikeres regisztrációról kaptam e-mailt.
4-es vagyok.
Nekem egy percen belül jött az átvételi e-mail, lehet hogy a DM-es csomaggal másképp működik.
Gyógyszertáriban amúgy egy MAM cumi volt (0-2 hó) és egy kupon füzet, amiben van egy DM-es cumi, meg egy rakat kedvezménykupon.
Kedves Kismama!
Sikeresen aktiváltad a regisztrációdat. Az ajándék átvételéhez nagyon fontosak az alábbi információk, ezért kérünk figyelmesen olvasd el.
A regisztrációért járó ajándékot az alábbi általad kiválasztott helyen veheted át: Kulcs Patikában > (cím)
Az átvételhez erre a kódra van szükséged: (kód)
Az ajándékodat 2020.06.28.–ig tudod átvenni.
Az ajándék átvételéhez szükséged van erre az e-mailre, ezért nyomtasd ki, vagy átvételkor mutasd fel az okostelefonod segítségével.
Amennyiben kérdésed van keress bennünket a +36-30-456-9639-es telefonszámon, vagy írj az ugyfelszolgalat@babamamatudakozo.hu email címre.
Üdvözlettel:
a babamamatudakozo csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!