Mit jelent az alábbi válasz ügyfélkapus regisztrációval?
Ezt kaptam, de nem értem...
Segítene nekem valaki?
A családtámogatási ügy tárgyában benyújtott kérelmére az általános közigazgatási rendtartásról szóló
2016.évi CL törvény (továbbiakban: Ákr. ) 43. § alapján függő hatályú döntést hoz. Ennek
megfelelően megállapítja, hogy
- a folyamatban lévő eljárás illeték és költségmentes,
- az ügyintézési határidő 60 nap, az ügy elintézésének végső határideje 2018.09.03
- a kérelem az előírt végső határidőn belüli el nem intézése esetén az ügyfelet 10 ezer forint
díj illeti meg.
E végzés ellen fellebbezésnek helye nincs
I N D O K O L Á S
Az elsőfokú hatósághoz benyújtott kérelem alapján az elsőfokú eljárás megindult, a közigazgatási
szerv az ügyben a sommás eljárást mellőzi.
Az ügyben az eljáró hatóság hatáskörét a családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV törvény
(továbbiakban:Cst.) 35. § -a valamint a Cst. végrehajtására kiadott 223/1998. (XII.30)
kormányrendelet (továbbiakban: Vhr.) 1/A §-a, az illetékességét a Vhr. 1/B biztosítja.
Ezen döntéshez akkor kapcsolódnak joghatások, ha a rendelkező részben rögzített végső határidőig az ügyben érdemi vagy egyéb döntés nem születik. Ez esetben az eljáró közigazgatási szerv, az
ügyfél értesítése mellett gondoskodik a 10 ezer forint díj kiutalásáról.
Köszönöm szépen!
Akkor várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!