NCore regisztrációval jelenleg mi a helyzet?
Szigorodtak a szabályok, ha fizetsz akkor is 1000 pontért hívhatsz meg új tagot, ha nem fizetsz akkor 5000 pontért egy olyan magas rangban ami nagyon leszűkíti a jogosultak körét (a pontmennyiség miatt pedig évekbe telik míg összegyűjtöd).
Az oldal 12 éves történelme alatt összesen egyszer volt olyan nyitott regisztráció amikor harmadik fél segítsége nélkül, de kizárólag fizetés által lehetett bejutni pár napig. Egyszer pedig egy másik oldal tagjainak volt oda-vissza ingyen meghívókérési lehetőségük még 2011 körül.
Ezeken felül az oldal mindig is zárt volt és meghívás alapú, és a szigorított feltételek után nem is várható (sosem volt az) hogy bármikor is más módon be lehet majd jutni. Addig érdemes próbálkozni míg ki nem találják hogy már ez is sok, és a meghívást is szüneteltetni fogják.
Nekem van rá meghívóm.
De 2 oka is van, hogy nem adok. Nem ismerlek, és valószínűleg nem seedelnél vissza rendesen. A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottért. Nincs az a pénz, hogy evy noki miatt kirakjanak.
Egyébként pont az, hogy te kaphatsz miatta :D
Azt sem tudod mit beszélsz. Szerencsétlen...
te nem tudod értelmezni amit írok. Ismerősöm rengeteg meghívót küldött ki és én miattam kaphatott volna büntetést, de nem kapott. Ahogy én se kaptam azok az emberek után akik 30hete regisztráltak és 29 hete voltak utoljára fent...
Szóval inkább nézz magadba a kis "30%-ban hasznos válaszokat ad" arányoddal. Tehát az idő 70%-ban tök feleslegesen írsz és a kutya nem kíváncsi rá. Te vagy az, aki mérgezi a társadalmat. Minek vagy itt? Mert nincsenek emberek akik elviselnek, ezért csak itt tudsz trollkodni? Előbb magadba keresd a hibát aztán másokban, "szerencsétlen"
Fején találtad a szöget. Trollkodni vagyok itt :D
Na most mehetsz panaszkodni, hogy tegyenek ki az oldalról :P
Részemről nincs meghívó, pénzért meg főleg nem (szabályzat amúgy is tiltja). Úgyhogy, ha gondolod küldj neki, neked már teljesen mind1, de én már 1x megütöttem vele a bokám. Különösen tizenéveseknek nem küldök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!