Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, hogy nem vagyok...

Előfordulhat, hogy nem vagyok terhes, de a teszten mégis megjelent a második csík?

Figyelt kérdés

A tesztre az van írva, hogy ha 5 perc után jelenik meg a csík, az nem biztos, hogy terhességet jelent. Én kb. ennyi idő után láttam a 2. csíkot.

Volt valaki, akinek 5-10 perc után mutatott pozitív eredményt a teszt, de mégsem várt babát?

Nagyon izgulok, szeretnénk már Kistesót!

2010. júl. 30. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Muti azt a tesztet:))
2010. júl. 30. 21:39
 2/14 A kérdező kommentje:

Sajnos, nem tudom feltölteni, béna vagyok hozzá :-((

Tegnap reggel csináltam, már szerintem nem is lenne értelme. Amúgy most határozottan látszik a csík, de nem tudom, hogy ez tényleg babát jelent?

2010. júl. 30. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb 5 perc után lett a tesztem két csíkos...másnap már rögtön előjött a második csík is:-) Most pedig itt rugdos a pocakomban a kislányom !

27h km

2010. júl. 30. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:

De az 5 perc előtt nem volt 2 csík? csak utána?

csinálj még1 tesztet!

Szorítok!

38 hetes

2010. júl. 30. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Először nekem is ilyen volt a tesztem, csak időn túl lett pozitív, egy másik meg negatív ugyanakkor. Két nap múlva halvány pozitív lett, ez volt nemvárt nap után 1 nappal. 34 hetes leszek vasárnap ikrekkel.

:-)

2010. júl. 30. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt ilyen, és baba lett.
2010. júl. 31. 09:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen halvány a második csík, az HCG hormont, azaz babát jelent. Nekem is csak percek múlva rajzolódott ki, és ráadásul olyan halvány volt a csík az első teszten, hogy azt hittem, csak hallucinálok, de valószínűleg csak túl korán csináltam meg. Pár nappal később jóval hamarabb kirajzolódott a második csík, és erősebb is volt. Szóval szerintem pár nap múlva csinálj egy másikat, és írd meg, mi volt. Szerintem Kistesó :)
2010. júl. 31. 10:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább pozitív. Csak még korán teszteltél, kevés még a HCG és több idő kellett hozzá.

Vegyél még egy tesztet:) DM-ben lehet kapni Corax-ot, nem drága és hamar kimutatja.

2010. júl. 31. 12:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj holnap mégegyet, de jön az a kistesó :-))) nekem is későn megjelenő csík van a pocimban immáron 24 hetesen :-))
2010. júl. 31. 20:35
 10/14 A kérdező kommentje:

Igazatok volt, korán teszteltem!

Ma reggel csináltam még egy tesztet és pár másodperc múlva megjelent a második csík! :-))))

2010. aug. 1. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!