Előfordulhat, hogy nem vagyok terhes, de a teszten mégis megjelent a második csík?
A tesztre az van írva, hogy ha 5 perc után jelenik meg a csík, az nem biztos, hogy terhességet jelent. Én kb. ennyi idő után láttam a 2. csíkot.
Volt valaki, akinek 5-10 perc után mutatott pozitív eredményt a teszt, de mégsem várt babát?
Nagyon izgulok, szeretnénk már Kistesót!
Sajnos, nem tudom feltölteni, béna vagyok hozzá :-((
Tegnap reggel csináltam, már szerintem nem is lenne értelme. Amúgy most határozottan látszik a csík, de nem tudom, hogy ez tényleg babát jelent?
Nekem is kb 5 perc után lett a tesztem két csíkos...másnap már rögtön előjött a második csík is:-) Most pedig itt rugdos a pocakomban a kislányom !
27h km
De az 5 perc előtt nem volt 2 csík? csak utána?
csinálj még1 tesztet!
Szorítok!
38 hetes
Először nekem is ilyen volt a tesztem, csak időn túl lett pozitív, egy másik meg negatív ugyanakkor. Két nap múlva halvány pozitív lett, ez volt nemvárt nap után 1 nappal. 34 hetes leszek vasárnap ikrekkel.
:-)
Szerintem is inkább pozitív. Csak még korán teszteltél, kevés még a HCG és több idő kellett hozzá.
Vegyél még egy tesztet:) DM-ben lehet kapni Corax-ot, nem drága és hamar kimutatja.
Igazatok volt, korán teszteltem!
Ma reggel csináltam még egy tesztet és pár másodperc múlva megjelent a második csík! :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!