Sdujeki36g kérdése:
Tényleg a terhesnők bepisilhetnek a terhesség alatt? Főleg esténként?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 20:29
11/14 anonim válasza:
Utolsó kezdj el intimtornázni még mielőtt hólyagsérved lesz!
12/14 anonim válasza:
Az első terhességemnél semmi ilyesmi nem volt, de a másodiknál a vége felé ha nagyobbat tüszentettem, volt hogy egy kevés kifolyt. De ennek nincs köze a napszakhoz. Nem tapasztaltam hogy este rosszabb lenne.
13/14 khniki válasza:
Szerencsére nem volt ilyen sem terhesen, sem szülés után.
14/14 anonim válasza:
En most vagyok 16 hetes . 3. Baba .. sajnos velem már előfordult kétszer is hogy becsurgott , borzasztoan kellemetlen ( itthon tortent , ha tusszzentek en kb 5ot egymas utan .. :D ) .. igy kimozdulni csak tisztasagi betettel merek, igazan onbizalom rombolo . Ferjem nagyon megerto , termeszetesen elmondtam neki .. az elso ket terhessegnel szules utan volt ilyen , de csak kevea ideig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!