Mi a véleményetek a Brendon névről?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 20:20
11/14 anonim válasza:
Az a baj ezzel, és az ehhez hasonló nevekkel, hogy annyira idegen hangzásúak. Nyilván ha pl angol nyelvterületen élnek a szülők, egy István hangzik furán.
Ha abba a csodálatos helyzetbe kerülünk, hogy nevet kell választanunk egy kisbabának, több dolgot kell figyelembe vennünk, pl hogy felnőttkorában is vállalható-e, de talán a legfontosabb, hogy a szülőknek tetsszen.
Az ismerősi körben van egy kisfiú, ugyanakkora, mint az én fiam. Kevinnek hívják. Szerintem borzasztó, de hát ez van. Amúgy nagyon aranyos, csupa vigyor kissrác, a nevét meg nem nekem kell szeretnem...
12/14 anonim válasza:
Tipikus cigány név! Szerintem válassz a gyermekednek magyar nevet! Persze, csak ha magyarnak érzed magad!
13/14 anonim válasza:
A szomszéd kutyája Brendon :-D
14/14 anonim válasza:
Hát nem tudom... Brendonról nekem először a bababolt jut eszembe, másodszor pedig volt egy plüsskutyusom amit Brandonnal hívtam... nekem nem tetszik annyira, de neked kell tetsszen, nem nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!