34 hetes kismamák, hogy vagytok?
Leírnátok mik járnak a fejetekbe?Érzések, félelmek?
És persze mi lesz a manó.

Szia!
Mano kisfiu lesz, de meg vacillalunk a neven apaval. Eleg jol viselem fizikailag az egesz terhesseget, a bajok akkor kezdodnek, ha kicsit elhagyom magam lelkileg. Probalok tevekenykedni egesz nap, hogy ne depizzek be az unalomtol, mig a ferjem dolgozik.
Varom mar nagyon a picit, es bar nem felek a szulestol, szeretnek mar tulleni rajta, ugyanakkor tudom, hogy a picurnak addig jo, amig a hasamban fejlodhet.
Es te hogy vagy?

Nekünk kislányunk lesz. Egyelőre még nem félek a szüléstől, és remélem ez így is marad. Hisz valahogy úgyis ki fog jönni...így vagy úgy :-) Most épp azért vagyok lázba, hogy vasárnap már hátha összerakjuk a kiságyat. Várom már nagyon, hogy megpillantsam a világ legszebb kislányát :-D Nos, azthiszem már most elfogult vagyok :-)
Az alvás már nekem is rossz, mert az csak hagyján, hogy minimum 3x kelek fel pisilni, de sokszor nem bírok visszaaludni.
Néha nagyon várom már, hogy szüljek, néha meg örülök, hogy még csak a pocakomban van, mert még nem tudom igazából mennyire fog megváltozni az életünk. És ez olykor-olykor megrémiszt.
És veletek mi a helyzet kedves kérdező? Írj Te is!
34h km

Eddig jól bírtam a dolgot, kicsit nehezebb mint a lányommal volt, csak korábban kezdtem nyílni, így sokat feküdtem magamhoz képest (amennyit a lányom enged, 20 hós ), és most is. Két napja meg sokat szúrkál, fájogat a combtövem, tágulhat a medencém szerintem, most értem el azt a súlyt és pocakméretet, amivel a lányomat mentem szülni. Remélem sikerül tágulni kicsit a csontoknak, és nem "végig"ezzel a szurkával kell kihúznom. Illetve bízakodom, hogy nem jönnek korán, már csak két hetet kell kihúzni, bár jó volna többet!
34 hetes ikres kismama
Hú lányok én egy kicsit parázok, mert már egy gyerek után tudom mi vár rám.Habár azt mondják rövidebb lesz a dolog.Én nem tudok aludni csak félig ülve, mert a fiatalembernek (Nimród) nem jó sehogy.De nekem sem jó sehogy.Sokszor keményedik a hasam.A bordáimat meg a húgyhólyagomat szokta rugosni és ez elég kellemetlen.Várom már a végén meg nem is.Néha lelkes vagyok néha gyáva nyúl, valamikor elfog a sírógörcs vagy morgok mindenkivel.......Éjszaka én is a wc-n ülök, tök jó.Összességében az előző terhességem jobb volt, lehet azért mert vele többet pihentem.Én már nagyon izgulok!!!!Most pl gyáva nyúl vagyok!Sok minden kavarog bennem.
A vérnyomásom meg egyenlő a nullával, a kislányommal meg a csillagoség volt!
Félek egy kicsit attól is hogy két gyerekkel nem birkózom meg.A következő nap más gondolok.
Nem híztam még sokat kb 8kg-nál járok.Pedig mindi eszem.
Mi terhes nők de bonyolultak vagyunk!!!!!Mindenkinek könnyű és rövid szülést!!!!!!!!!!!!!!444

Ismerős probléma:)
Nekem is sokkal jobb volt az első terhességem, pörögtem ezerrel, most meg pihennék ha kell ha nem-csak most nem lehet egy 4 éves fiatalember mellett:) Lehet ezért is fárasztóbb.
Első terhességnél az ember úgy ossza be az idejét, ahogy akarja, de ha már van gyerek...nehezebb:)
Ráadásul ez a hőség ami mostanában volt is...durva.Az még semmi, h éjszakánként állandóan pisilni járok, de csak úgy tudtam aludni, h meztelenül, vizes törölközőbe tekerve, tőlem fél méterre a ventillátor meg csomó víz, közben rohangáltam jégkockáért is.Felébredtem 2 óránként, ha leállt a ventillátor, mert dögmeleg volt.
A gyerek is keresztben fekszik bennem, sehogy se kényelmes, akkora a hasam, h hatalmas és többet is híztam most mint az elsővel.Most olyan 14 kg körül.És az elsővel a derekam se fájt, most majd' leszakad.
Félek én is, de várom is már, h meglegyen.
Az elsővel 33 hetesen bevéreztem, visszatartották, 36 hétre meglett, de szintén úgy, h levált a lepény, visszafogyott bennem a baba 1700 grammra és azonnal császároztak.
Most is riogatnak, h sima szülésnél felszakadhat a seb, h a második császár fájdalmasabb mint az első (na ha azt übereli, belehalok), szal ilyenek:)
Hol rémálmaim vannak a szüléstől, utána a "hogy bírok el 2 gyerekkel" kérdéstől, hol boldogan várom:)
A vége felé már tényleg sehogy se jó:)
Férjemmel szoktunk viccelődni, hogy ha sokat nyavalygok és nem érti a problémámat mondom neki "remélem következő életedben terhes nő leszel"
erre ő: " én meg remélem te egy terhes nő férje" :))))

Persze, elég egy kis láz és máris padlón vannak:)
Komolyan néha elfilózok rajta miért őket hívják erősebbik nemnek.Azért mert fizikailag több terhet bírnak?Lelkileg is a nők az erősebbek és a fizikai fájdalmakat is jobban bírjuk:) Viszont nekik nem kell annyit szépítkezni, hogy jól nézzenek ki:D:D:D Tehát nálam máris átértékelődött a "szebbik" és az "erősebbik" nem fogalma:)
Az előző hsz-emből azt kihagytam, h most is kisfiút várunk, Dominik lesz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!