Árthatok a babámnak, ha rengeteg gyümölcsöt eszek?
Szerintem semmi rosszat nem csinálsz vele,végülis a gyümölcs egészséges,tele van vitaminnal :)
2010. júl. 30. 19:45
én tavaly ilyenkor voltam várandós és annyi,de annyi gyümölcsöt megettem,hogy belőlem élt a zöldséges.semmi baja nem lett a babámnak azon kívül,hogy imádja a gyümölcsöt.
2010. júl. 30. 19:48
Biztos, hogy nem ártasz vele, sőt inkább jó:)
Viszont, nézesd meg azért a cukrodat, mert akkor kell vigyázni.
2010. júl. 30. 19:49
Azonfelül,hogy a gyümölcs egészséges,nem értem.hogy mi ez az újabb mánia,hogy ne egyen se ezt, se azt a kismama,mert árt a magzatnak!.
Mindent ehetsz-ihatsz,ami jól esik. Kivéve a drogot és a sok szeszesitalt. Azok valóban ártanak a babának.
Én az első babánál napi két liter tejet ittam, a másodiknál naponta megettem félüveg lekvárt (tél volt),a harmadiknál pedig savanyúságot minden mennyiségben. Mindegyik egészségesen született.
2010. júl. 30. 19:54
Szia!
A gyümölcs evéssel semmi gond sincs nem ártasz vele a babának.
Csak a végén vigyázz a görögdinnyével mert vizesedést okozhat.
2010. júl. 30. 19:55
6/10 A kérdező kommentje:
De jó hogy ezt mondjátok, megnyugodtam! Már a környezetemben mindenki mérges rám, hogy ez tuti nem normális amit művelek, és nehogy baj legyen a babóval.. Merthogy a gyümölcsökben rengeteg méreg is van/lehet. (gondolom a permetre gondolnak). Ezért ijedtem meg.
7/10 A kérdező kommentje:
Már a zöldségesben is kerek szemekkel néznek rám, hogy minden nap vonulok a dinnyeadagomért.. Meg azt is mondták, hogy a külföldi gyümölcsök tartalmazhatnak méreganyagokat.
Egyébként szerintem még mindig jobb, mintha kolbászt vagy szalonnát kívánnék folyamatosan! :-)
Én is imádom a gyümölcsöket, zöldségeket. Minden szezonban mázsaszám eszem a görögdinnyét, kb. olyan mennyiséget, mint te. A férjem már csak röhög rajtam. Most 11hetes vagyok, és legnagyobb szomorúságomra ott tartok, hogy szinte rá se bírok nézni a görögdinnyére. Pedig annyira imádom!!!A gyermekeimnek szoktam egy darabot venni, mert nagyon szeretik ők is, de felőlem a hűtőben rohadhatna meg. Ki érti ezt? Remélem hamar elmúlik.
2010. júl. 30. 21:56
Szerintem is nyugodtan edd, főleg ha a cukrod is rendben van. Amit csak kívánsz, ha folyamatosan csak azt néznénk, hogy miben mi van pffff, már levegőt sem vehetnénk... Jó babavárást! 23hkm
2010. júl. 31. 08:09
Csak nyugodtan edd ha jólesik :) én almát eszek sokat, bár később a savammal lehet hogy baj lesz :/ jah meg paprika paradicsom bármikor jöhet :) szerencsésebb, mintha üres kalóriákat vinnél be édességgel a szervezetedbe, én is ezzel vígasztalom magam a drága gyömölcsadagom vásárlása után :P
2010. júl. 31. 16:05
Kapcsolódó kérdések: