Akinek az első gyereke koraszülött lett, a többi babája is korábban született?
Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi akiknek koraszülött babája lett és később újra várandós lett. Az a terhesség mennyivel volt másabb, mint az előző? Ott is koraszülött lett a baba vagy időre jött? Mit csináltatok, hogy megpróbáljátok az újabb koraszülést megelőzni?2020. jún. 1. 20:57
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Szívből sajnálom. Ugyanez volt velem is! Iker babákat vesztettünk el. 😢😢 Nálam egyenlőre minden rendben van most még.
2020. jún. 1. 22:46
12/15 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :-( Nekem a kisfiam 34 hétre született, de már elindult a 28. héten is, csak szerencsére vissza tudták tartani. Az ok nem derült ki. Most várom a második babánkat, a 10. héten vagyok. Megmondom őszintén engem is foglalkoztat a dolog, de igyekszem pozitívan hozzáállni. Szeretném felrakatni az Arabin pesszáriumot, nagyon remélem hogy az segíteni fog nehogy megint idő előtt kinyíljon a méhszáj.
13/15 anonim válasza:
Két fiam van, mindkettő kora. A harmadikat nem mertem bevállani. Azt mondták, hogy a 33 hét környékén "elromlik" valami és nem táplálja a köldökzsinór rendesen a babát és hogy valami genetikai dolog lehet.
14/15 anonim válasza:
A nagy fiam 26 hétre született. Minden előjel nélkül,nem tudták visszatartani. Hála istennek minden rendben van vele a szuper orvosok és nővéreknek hála.
A kislányom idén lesz 1 éves. Vele a 24. Héttől kórházban voltam, a 26. Héten már 3 ujjnyira nyitva volt a külső méhszáj,a belső szűk kettőre. Megemelt ágyvéggel szigorú fekvés mellett a 37.hétig húztuk. Minden jót kívánok nektek,kérdező! Kitartást!
15/15 anonim válasza:
Mi lett kérdező, hogy vagy? Nekem négy gyerkőcöm van és mind korábban jött, az okot nem tudni, minden esetben csak beindultak a fajasok. 3 gyerek a 34.heten, a 4. 36 hétre jött. Annyi, hogy ugye ilyenkor már érettek a kinti életre, csak hízni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!