26.ik héten hüvelybe nyilaló fájdalom, és petefészekbe nyilaló fádjalom, illetve érzékeny alhas lehet a növekedő méh miatt? Vagy nyomhat valami ideget?
Szia. Nekem ma 4 napos a kisfiam :) Végül jól alakult. De nekem egész végig olyan dolgok jöttek elő, hogy rég el kellett volna vetélnem vagy bármi. Egész végig rettegtem, mindig volt valami sajnos. Na meg, az igazság az, amit a végén én is béláttam, hogy lehet X-nek ugyan ez a baja és nincs nagy gond, viszont Y-nak ugyan ez a problémája, mégis nagy a baj. Végül amikor minden hétvégén az ügyeleten voltam valamiért, mégsem nyílt a méhszáj, nem rövidült, stb, akkor egyszerűen megszoktam mindent, mert ha végig ezen paráztam volna, már egy szál hajam sem lenne. Aztán a végén, meg igazán nagy baj lett, majdnem úgy volt meg is kell szüljek hamarabb, a méhemnek mégsem volt semmi köze hozzá :D
Egy jó tanács, ha nem segít a magnézium, próbálj váltani. Nekem a reggel és este magnosolv por, délután 2 magnerot ami segített. Igaz, pár hétig ment a hasam, de valamit enyhített. Nekem megérte. Aztán egyszercsak mire a második trimeszter véget ért, jobban voltam mint a trimeszter elején. Amikor azoknak a bajaimnak épp már pl a harmadik trimeszterben kellett volna lennie. Nekem minden hamarabb jött, aztán a harmadikban semmi gondom nem volt, csak a végén, alig bírtam állni úgy szurkodott. De akkor már normális volt :D
Jó hosszú lett bocsi, de hátha valaki úgy van mint én voltam, elovassa, és kap egy kis reményt. Én minden egyes hétnek örültem, végül 39+2 re programozott császárral megérkezett a kis csodám.
Köszönöm a válaszod. Örülök, hogy végül minden jól alakult és gratulálok a kicsihez! :)
Igen, ez nagyon igaz sajnos, hogy egy tünet lehet jelentéktelen is, vagy valami rossz kezdete, pont ez benne annyira stresszes. :/ Most nekem sajnos elég gyakori lett a feszülésérzés, meg sok mozdulat kivált hirtelen nyilalást oldalt... remélem csak a növekedés, és jövő szerdán minden rendben lesz a vizsgálaton... bár lehet h bemegyek előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!