Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26.ik héten hüvelybe nyilaló...

26.ik héten hüvelybe nyilaló fájdalom, és petefészekbe nyilaló fádjalom, illetve érzékeny alhas lehet a növekedő méh miatt? Vagy nyomhat valami ideget?

Figyelt kérdés
Nincs fura folyás, vagy fájó vizelet. 2 napja érzem. Nem állandó jelleggel. Magnéziumot szedek.

#hüvely #fájdalom #Petefészekbe #Növekedő méh
2020. jún. 1. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább nézesd meg. Nem játék az ilyen. Nekem is szokott szúrkálni néha de pisilésnél nem szokott fáji.
2020. jún. 1. 17:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem fáj, azért írtam.
2020. jún. 1. 17:23
 3/8 anonim válasza:
Szia! Hogy alakult neked ez a dolog? Nagyon hasonlóan vagyok 18 hetesen, ilyen kis nyillalásokat, fájdalmat érzek egészen lent hüvelytájon, illetve a hasam két oldalán is néha. Random... lépésnél, vagy csak úgy. A vizsgálaton amúgy egy hete minden rendben volt, én is szedek magnéziumot, egy hét múlva kontroll... de most kicsit ráparáztam. Főleg, hogy ez az egész lent érzett dolog új...
2020. szept. 6. 23:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia. Nekem ma 4 napos a kisfiam :) Végül jól alakult. De nekem egész végig olyan dolgok jöttek elő, hogy rég el kellett volna vetélnem vagy bármi. Egész végig rettegtem, mindig volt valami sajnos. Na meg, az igazság az, amit a végén én is béláttam, hogy lehet X-nek ugyan ez a baja és nincs nagy gond, viszont Y-nak ugyan ez a problémája, mégis nagy a baj. Végül amikor minden hétvégén az ügyeleten voltam valamiért, mégsem nyílt a méhszáj, nem rövidült, stb, akkor egyszerűen megszoktam mindent, mert ha végig ezen paráztam volna, már egy szál hajam sem lenne. Aztán a végén, meg igazán nagy baj lett, majdnem úgy volt meg is kell szüljek hamarabb, a méhemnek mégsem volt semmi köze hozzá :D

Egy jó tanács, ha nem segít a magnézium, próbálj váltani. Nekem a reggel és este magnosolv por, délután 2 magnerot ami segített. Igaz, pár hétig ment a hasam, de valamit enyhített. Nekem megérte. Aztán egyszercsak mire a második trimeszter véget ért, jobban voltam mint a trimeszter elején. Amikor azoknak a bajaimnak épp már pl a harmadik trimeszterben kellett volna lennie. Nekem minden hamarabb jött, aztán a harmadikban semmi gondom nem volt, csak a végén, alig bírtam állni úgy szurkodott. De akkor már normális volt :D

Jó hosszú lett bocsi, de hátha valaki úgy van mint én voltam, elovassa, és kap egy kis reményt. Én minden egyes hétnek örültem, végül 39+2 re programozott császárral megérkezett a kis csodám.

2020. szept. 7. 19:58
 5/8 anonim válasza:

Köszönöm a válaszod. Örülök, hogy végül minden jól alakult és gratulálok a kicsihez! :)

Igen, ez nagyon igaz sajnos, hogy egy tünet lehet jelentéktelen is, vagy valami rossz kezdete, pont ez benne annyira stresszes. :/ Most nekem sajnos elég gyakori lett a feszülésérzés, meg sok mozdulat kivált hirtelen nyilalást oldalt... remélem csak a növekedés, és jövő szerdán minden rendben lesz a vizsgálaton... bár lehet h bemegyek előbb.

2020. szept. 9. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Az elején én is bejártam, és nem bántam meg. Ha úgy érzed valami nem okés, ne kételkedj magadban. Inkább feleslegesen mint későn. :)
2020. szept. 10. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt olvasni a soraidat. Jelenleg 31 hetes kismama vagyok, de pont mint nálad, nálam is minden korábban kezdődött. Második trimesztert majdnem végig keményedtem, sokat görcsöltem nem segített semmi. 2x is megjártam az ügyeletet, ott megkaptam hogy paramami vagyok és semmi bajom. Nem egyszer azt éreztem mindjárt megszülök annyit keményedtem de még csak meg sem rövidült a méhnyak. Állandóan megnézettem magánúton a méhszájat nincs-e változás. Egy pár hete, igazából mióta tudom hogy jobbak a túlélési esélyei a babának ha esetleg korábban jönne, és ez egyre csak jobb lesz, lenyugodtam. Számolom a heteket, és minden napért hálás vagyok. Mikor olvasom hogy napi 10 keményedés a normális, a görcsök, fájdalmak bajt jeleznek már csak "legyintek". Jóval többet produkálok sajnos 1-1 rosszabb napomon. Több orvosnál jártam senki nem tudott segíteni rajtam, ilyen vagyok. Magnéziumot többfélét is szedtem/szedek de nekem az sem segít. Én is már megszoktam úgymond hogy mindig van valami. Nem lehet állandóan rettegni. Bízom benne hogy minden jól fog alakulni a végén mint nálad. Gratulálok a picihez és jó egészséget nektek!
2020. okt. 6. 00:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor látom vannak még olyan esetek mint én :D ne aggódj, ha meg lesz a pici, az aggódás megy tovább, csak már máshogy :D a 31 hét az már nagyon szép, mondjuk a 24 hez képest ugye amikor már van minimális esélye a babának. De még maradjon csak bennt, jó neki ott. Egyébként én az egész végéig zárt voltam érdekes módon. Pedig az utolsó hónapban, esténként zuhanyozni is csak kapaszkodva tudtam, vagy összegörnyedve,mert azt hittem leszakad a méhem, ahogy mozog a gyerek. De csak este :D mintha este vagy éjjel máshogy mozogna :D nagyon remélem hogy kihúzod a végéig, vagy legalább a 36.ik-37.ik hétig :) lassan itt lesz már. További boldog babavárást, és egészséget kívánok mindkettőtöknek! Pihenj amíg tudsz!!!
2020. okt. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!