Kecskés vezeteknevhez passzolo, nem atlagos, vagy tomeg, de nem annyira kirivo fiu nev? Irnatok parat?
Figyelt kérdés
Koszonom szepen.. :)2010. júl. 30. 17:15
11/21 A kérdező kommentje:
A milan lesz a nyero,koszonom szepen nektek! :)
2010. júl. 31. 11:41
12/21 anonim válasza:
10.16 vagyok.ha hiszed ha nem,nem én írtam neked azt a választ. viszont meggondolhatnád tényleg miket írogatsz. Bár alap műveltségből biztos nincs sok nálad, ha a fórumon kérsz tanácsot minek nevezd el azt a szegény gyereket. Előre sajnálom ,hogy egy ilyen bunkó lesz az anyja!
13/21 anonim válasza:
Szerintem nem bunkó, teljesen igaza van a kérdezőnek. Ő normálisan tett fel egy kérdést, had várjon már normális válaszokat rá. A műveltségnek meg semmi köze ahhoz, hogy kiváncsi mások véleményére.
14/21 A kérdező kommentje:
Kedves 56%-os..hadd nemondjam el,mit csinalnek veled,de nem engednem,hogy kikopd a vegen,az biztos.. :)))
2010. júl. 31. 19:04
16/21 anonim válasza:
Esetleg Kecskés Kornél.
Azt kellene végre tudomásul venni mindenkinek ez az oldal nem az egymás alázására jött létre,nem arra hogy személytelenség mögé rejtőzködve egymást szekálják az emberek,hanem a segítő támogatásra. Ezzel együtt én is úgy látom a kérdező elég meredek hangot vett fel , ami nem illik se az anya szerephez se a fórum hangvételéhez.
17/21 anonim válasza:
mit vársz egy paraszttl? Fórumtól vár neveket, még csak nem is azt kérdezi, hogy kettőből melyiket válassza, hanem abszolút azt se tudja minek nevezze el,fogalma sincs semmiről ha meg valaki viccelni mer egyből előjön a prszt proli stílusa. ilyennek kutyát nem adnék tartani, nem még gyereket. majd jól ellátja annak is a baját amint problémák merülnek fel! tényleg szegény gyerek! ilyen nőt tudott ő is kifogni. Szerencsétlen!!!!!!!!!!!
18/21 A kérdező kommentje:
Szadba szarnek,tisztabb lenne a pofad,mint most Anyukam.. El vagytok tevedve,ha azt hiszed,hogy egy anyanak kussolni kell,fejkendo,meg fozes-mosas..ezek szerint teged nem is tartanak hal siten masnak,csak dugni meg hogy kajat tegyel az asztalra az uradnak meg a pulyadnak. Udvozlom a kedves parod es add at,hogy uzenem,jol csinalja ;) mert masra nem is vagy valo..IQ bajnos,nem hiaba vagy 60% ala ertekelve....:) puszika-nyuszika
2010. aug. 2. 17:07
19/21 anonim válasza:
milyen kellemes ember vagy tényleg...!
de legalább nem tévedtünk itt egy páran!
Édes lehet veled az élet.....
20/21 anonim válasza:
szégyen,hogy egy anya hogy tud így beszélni!
Az IQ.-val a kérdezőnek vannak tényleg problémái, nem egy inteligens emberről van szó annyit mindenképpen olvashattunk a hozzászólásából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!