Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség, majd a szopi...

A terhesség, majd a szopi alatt mit tanácsos inni inkább: 100 %-os gyümilét vagy szűrtet?

Figyelt kérdés
38. hétben vagyok, eddig százast ittam, az a kedvencem. De most azt hallottam félfüllel, hogy szűrtet volna szabad. Igaz ez? S ha igen, miért?
2008. nov. 24. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még olyant,hogy a 100%-osat nem lehet inni,én az első terhességem alatt és a mostani alatt is csipkebogyó,borsmenta és kamilla teát iszok,amikor az első kisfiamat megszültem akkor a vegyesen ittam szoptatós teát rostos és 100%-lékós ücsiket,akkor nekem a védőnő és a gyermekorvosom is azt mondta,hogy a leges legjobb italokat iszom,és sosem volt semmi baja a kisfiamnak sőt még hasfájós sem volt és állítólag a gyerekorvos szerint azért mert ittam a rostos üdítőt is,mert ugye amit mi iszunk és eszünk az kerül a pici szervezetébe is szoptatás alatt!
2008. nov. 24. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! A 100 %-os gyümölcslét igyad, abban nincs hozzáadott cukor, a többi tele van vele.
2008. nov. 24. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit ertesz az alatt, hogy a szurtet??? Van rostos, meg szurt 100%-os gyumolcsle is, valamint van olyan rostos es olyan szurt is, ami nem 100%-os.

Ki van csukva amugy, hogy ne lehetne akar szurt, akar rostos 100%-os gyumolcslevet inni. Sot, ami koncentratumbol keszult, olyat is szabad inni. Csak nyilvan a ketto kozul a 100%-os gyumolcsle az egeszsegesebb, nincs benne cukor, meg hasonlo dolgok.

2008. nov. 24. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tulképpen nincs is egészségesebb mint egy 100 % gyümit tartalmazó itóka. :)
2008. nov. 24. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyi, hogy a babának fájhat a pocakja a rostostól. A szürtet javasolják, de egyébként (ez az én tapasztalatom).

Ha hasfájós a baba akkor bármit ihatsz úgy is fáj. Viszont a 100as telis tele van vitaminnal, és neked is jól esik. Úgyis Te fogod kitapasztalni mi a jó babócának és neked is egyaránt!

2008. nov. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!