Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ, hogy egy terhes...

Mitől függ, hogy egy terhes nő a végére mennyire lesz "nagy darab"? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Pl van két ismerősöm. Vékonyak, de nem kórosan soványak, csak az átlagos testalkatnál vékonyabbak. Kb egy magasságban vannak. Az egyiknek most 3 hónapos a gyereke. Semmi nem látszik rajta, pont úgy néz ki mint a gyerek előtt. Már a terhessége végén látni lehetett, mert kb csak a hasa nőtt, az sem óriásira! Ezzel szemben a másik még csak a terhessége felénél jár de már most hízott sokat meg a hasa is nagyobb. Na rajta meg pont az látszik hogy nyoma marad a terhességnek. Sosem sportolt egyik nő sem.

Ez mitől függ? Ez is genetika lenne? Lehet tenni valamit az ellen, hogy valaki sokat hízzon?

176 cm vagyok és 56 kiló 14 hetes terhes. Én végig szeretnék sportolni (valamelyest nyilván lazábban de én nagyon aktívan sportolok szóval talán az átlagnál többet lehet), és szeretnék minél kevesebbet hízni. Hogyan csináljam? Ha a genetika is közrejátszik, de mit tehetek én?

2020. máj. 28. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom en,a fekvos.:) Amugy nem sertodtrm meg,csak meseltem,h igy jartam.
2020. máj. 29. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon változo van kismama aki nagyon sokat eszik terheség alatt és alig hizik valamit.alkatol,genetikátol terheség már második vagy többedik ettől függ
2020. máj. 29. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Erdekes, nők a családban plussz kilókkal mentek be, és nehezen adták le, sose voltak soványak. Viszont nagyapám igen.

Kíváncsi lennék miért lettem lepontozva korábban? Mert nem maradtam rajtam hurkák???

2020. máj. 29. 14:54
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
A 10-bol 2-t teljesen általánosságban írtam. Ne legyetek már ennyire paranoiasak 😀 erről beszéltem. Mindenki magára vesz itt mindent. Is.
2020. máj. 29. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Az a normális, ha max 6-8 kg-t hízol a terhesség alatt. Orvosom mondta, mert erre én is rákérdeztem. Ha közben több lenne, azt is meg lehet akadályozni, el kell menni a nőgyógyászhoz és beszélni a problémáról.
2020. jún. 1. 08:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolso ,el vagy tevedve. Voltal te terhes?..elvetve akad,aki 6 kg al vegzi. Szandi esetleg meg Rubint Reka kategoria. A legtobb terhesnek hanyingerre a kaja mukodik. De en normalisan ettem,akkor is hiztam. Aztan jottek olyam ehsegrohamok,amit senkinek nem kivanok,ajulsaig. Szoval nem,nem normalis a 6 kg hizas. Szerintem .
2020. jún. 2. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem. En 9-et hiztam és így is eggyel kevesebb voltam, mikor a kórházból hazajöttem. És nem túlsúllyal kezdtem a terhességet. 171 cm 61 kg-val. 60 lettem. Szoval meg a 9 kg plusz is egy mínuszt eredményezett. A 6 nagyon kevésnek tűnik.
2020. jún. 2. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!