Mennyire normális az, hogy éjjel haskeménykedésem van? 25.-ik hétben vagyok.
Figyelt kérdés
Nappal is rengetegszer van, orvos tudja, magnosolvot szedek naponta kétszer. De éjjel miért érzem? Nem arra kelek fel, csak már tudatalatt is kiváncsi vagyok rá hogy az e, odanyulok és érzem. Mással is van ilyen? Normális ez? Kap ilyenkor elég oxigént?2020. máj. 27. 10:43
11/16 anonim válasza:
Van olyan, akinek nincs baja a háton fekvéstől, másnál úgy van, hogy rövidebb-hosszabb idő után ájulás-szerű érzés tör rá (mert ránehezedik a plusz súly a gerinc melletti erekre) vagy csak a baba kezd vadabb buliba. A legtutibb az epevezeték miatt a bal oldaladon feküdni (aki persze ott tud), és ha a fáj a derekad, rakj egy nagypárnát a két térded közé, akkor nem dől a csípőd és csavarodik a gerinced. És mindenképp érdemes valami óvatos gyógytornát beiktatni naponta 2 x 5-10 percet, amikor nyújtózkodsz vagy ha bírod mégis háton, ide-oda döntögeted a behajlított térdeid, óvatosan felhúzod. Ha nem fokozódik a derékfájdalom, mehet négykézláb is a homorítás, domborítás, sarkadra hátraülve (hasadat rakhatod a két térded közé) előre nyújtózás. Lényeg, hogy mindig óvatosan kezdve, de egyre nagyobb ívekben mozgasd át az egész gerinced minden irányba és legyen benne sok nyújtózkodás, lehetőleg fekve.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
Térd-könyök helyzetben szokok lenni naponta kb 3x 10-15 percet :) orvos javasolta, mert kicsit meg volt telve a jobb vesém.
2020. máj. 27. 14:20
13/16 anonim válasza:
Szerintem kevés az a napi 2 magnosolv. Én is azt szedtem, emellett sokat keményedtem. A dokim mondta a magnerot rágótabit, abból lehet napi 3×2-is szedni, elég soknak tűnik az a napi 3000 mg de hidd el, segít. Egy hét után már nem is kell belőle annyi. Nekem elmúlt mióta azt szedem. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Sajnos én is 6 darabot szedtem naponta és kevésbé segített mint a napi 2 magnosolv. A magnosolv erősebb állítólag. :)
2020. máj. 27. 19:52
15/16 anonim válasza:
Rajta van,hogy 360-vmennyi mg van benne.. a magnerot 1 tbl 500 mg. :D de nyilván mindenkinek más használ, nem vagyunk egyformák. :)
16/16 A kérdező kommentje:
De több szívódik fel benne, ezért. :) olvass utána
Bár lehet én tévedem, de amikor váltottam, nagyon sokat olvastam erről, és mindehol így olvastam :)
2020. máj. 27. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!